Χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια. Τι να επιλέξουμε φέτος;

Γκρι, το χρώμα pass partout

 

 

 

Για εσένα που βαρέθηκες τα κλασσικά χρώματα των γιορτών, όπως το κόκκινο, πράσινο, χρυσό και ασημί αλλά θέλεις μια χριστουγεννιάτικη νότα στα νύχια σου, το ιδανικό χρώμα είναι το γκρι. Συνδυάζεται τέλεια με ασημί glitter και ταιριάζει άψογα με λευκά χριστουγεννιάτικα design.

 

 

Γαλλικό μανικιούρ

Χριστουγεννιάτικα νύχια

 

 

Για όσες κυρίες θέλουν κάτι διαφορετικό τις ημέρες των γιορτών αλλά ταυτόχρονα αγαπούν την απλότητα, ιδανικό είναι το γαλλικό μανικιούρ σε μια πιο φωτεινή και λαμπερή εκδοχή. Λίγο glitter σε ένα ή δύο νύχια μαζί με λίγα αστέρια μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

 

 

 

Λευκό, χαρούμενο και φωτεινό

 

Ίσως κάποιοι να θεωρούν το λευκό ένα καλοκαιρινό χρώμα αλλά φέτος έχει μπει στις χριστουγεννιάτικες τάσεις για τα νύχια. Ιδανικό είναι το λευκό του πάγου που ταιριάζει πολύ με χριστουγεννιάτικα nail design, όπως μπάλες, χιονονιφάδες ή χιονάνθρωποι.

 

 

 

 

 

 

Χριστουγεννιάτικα σχέδια που κρύβουν παιδικότητα

 

 

Για όλους όσους κρύβουν μέσα τους ένα μικρό παιδί, τα χαρούμενα χριστουγεννιάτικα σχέδια είναι η τέλεια επιλογή. Ελαφάκια, χιονάνθρωποι, ζαχαρωτά και φυσικά ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης είναι μερικές ιδέες που σίγουρα θα αρέσουν σε όλους!

 

 

 

 

 

Εσύ που θέλεις να γίνεις επαγγελματίας τεχνίτρια νυχιών, μπορείς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα παρακολουθώντας τα ταχύρρυθμα και ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα της EVABEAUTY STUDIES!
Έλα κοντά μας και απέκτησε σε 3,5 μήνες ένα νέο επάγγελμα!
Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα ξεκίνησαν!
Κάλεσε τώρα στο 21095 89616 και κλείσε το ραντεβού σου!

Comments are closed.