Πρακτική Άσκηση Σπουδαστών ΙΕΚ EVABEAUTY

Η φοίτηση στα Ι.Ε.Κ. είναι πέντε (5) συνολικά εξάμηνα, επιμερισμένη σε τέσσερα (4) εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης συνολικής διάρκειας έως 1.200 διδακτικών ωρών ειδικότητας και σε ένα εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης ή Μαθητείας, συνολικής διάρκειας 960 ωρών.

Στόχος της εξάμηνης Πρακτικής Άσκησης είναι η ομαλότερη μετάβαση των ασκούμενων από το χώρο της προετοιμασίας τους, στο χώρο της παραγωγής, των επιχειρήσεων και των οργανισμών.

Στο ΙΕΚ EVABEAUTY γνωρίζουμε καλά, πως η πρακτική άσκηση είναι αυτή που προετοιμάζει τον σπουδαστή, για να βγει έτοιμος στην αγορά εργασίας. Για αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση και φροντίζουμε οι σπουδαστές μας να βρουν την κατάλληλη θέση πρακτικής, στον τομέα που πραγματικά τους ενδιαφέρει.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας ΙΕΚ EVABEAUTY Career Agency βοηθάει τους σπουδαστές και τους απόφοιτους να προσεγγίσουν ομαλά τη μελλοντική τους σταδιοδρομία, παρέχοντας πληροφόρηση, συμβουλευτική καθοδήγηση και ενεργή υποστήριξη στην προετοιμασία και εύρεση απασχόλησης ανάλογη με τις γνώσεις που αποκόμισαν από τις σπουδές τους.

Στην αρχή της φοίτησης ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα κάνει προσωπική συνέντευξη με κάθε σπουδαστή/τρια. Θα τον ενημερώσει για τους τομείς απασχόλησής που μπορεί να δραστηριοποιηθεί ώστε να επιλέξει ποιος είναι αυτός που τον ενδιαφέρει και του ταιριάζει (Ινστιτούτα Αισθητικής, Πολυδύναμα Κέντρα , Spa μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, studio νυχιών κλπ).

Το ΙΕΚ EVABEAUTY συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες του χώρου της ομορφιάς και εγγυώνται σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση, καθώς το όνομα EVABEAUTY αποτελεί εγγύηση γνώσεων στους εργοδότες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

contact/επικοινωνια