Συνέχιση των Σπουδών μετά το ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ)

Στη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρισης EVABEAUTY πιστεύουμε, ότι η συνεχής εκπαίδευση αποτελεί μέσο για επαγγελματική αφύπνιση και βελτίωση.

Αν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας και να είσαι πάντα στην κορυφή επιλογής των εργοδοτών, θα πρέπει να διευρύνεις και να ενισχύεις τις γνώσεις σου και να μένεις πάντα UpToDate!

Η σχολή EVABEAUTY, εξειδικευμένη στην εκπαίδευση ειδικοτήτων ομορφιάς, παρακολουθεί όλες τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς και σου προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις πιο περιζήτητες ειδικότητες, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς.

Τι Μπορείς να Κάνεις μετά 

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης που επέλεξες, μπορείς στη συνέχεια ή -και- παράλληλα, να διευρύνεις τις γνώσεις σου, σπουδάζοντας μια δεύτερη ειδικότητα ή να παρακολουθήσεις τα σεμινάρια εξειδίκευσης της EVABEAUTY.

Στόχος είναι να ενισχύσεις τα προσόντα σου και να συμπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο το βιογραφικό σου. Αυτό θα σε κάνει ανταγωνιστικό στην αγορά εργασίας, καθώς οι γνώσεις σου θα μπορούν να καλύψουν περισσότερες θέσεις εργασίας.

Αναβάθμιση Πτυχίου ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ)

Στη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης EVABEAUTY παρέχουμε ακαδημαϊκό και πρακτικό εκπαιδευτικό εμπλουτισμένο πρόγραμμα και μεθόδους διδασκαλίας προσαρμοσμένες σε κάθε τύπο μαθητή. Διατηρούμε και εστιάζουμε σε υψηλές προδιαγραφές εκπαίδευσης, γεγονός που οδηγεί τους αποφοίτους μας σε ανώτερες σπουδές, πανεπιστημιακού επιπέδου.

Ως απόφοιτος της ΣΑΕΚ EVABEAUTY, σου δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσεις τις σπουδές σου σε Σχολές Α.Ε.Ι. συναφούς ειδικότητας, μετά από κατατακτήριες εξετάσεις σύμφωνα με το ΦΕΚ 46935/Ζ1/2022.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

contact/επικοινωνια