ΚΑΛΛΙΘΕΑ
 

210 95 896 16

Dermaplaning: Η νέα υπηρεσία που χαρίζει λαμπερό και ενυδατωμένο πρόσωπο

Εκπαιδεύσου στη νέα υπηρεσία αισθητικής Dermaplaning και πρόσφερε στις πελάτισσές σου λαμπερό, απαλό και νεανικό πρόσωπο! 

Dermaplaning, η νέα υπηρεσία ομορφιάς που χαρίζει δροσερό, λαμπερό και ενυδατωμένο πρόσωπο που ξεχωρίζει! Πρόκειται για κάτι νέο και ιδιαίτερα επαναστατικό. Μπορείτε να το δείτε σε όλα τα σύγχρονα και ενημερωμένα κέντρα αισθητικής και ευεξίας.

Τι είναι
Το Dermaplaning είναι μια αισθητική διαδικασία η οποία με την βοήθεια ειδικής λεπίδας απολέπισης, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα στην επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος καθώς και το χνούδι ή τις τρίχες από το πρόσωπο.

Τα οφέλη
Από τη στιγμή που προσφέρει βαθιά απολέπιση τα οφέλη για την επιδερμίδα είναι πάρα πολλά. Πρώτα από όλα, απομακρύνονται οι ρύποι και τα νεκρά κύτταρα, με αποτέλεσμα η απορρόφηση των προϊόντων ομορφιάς να είναι πολύ μεγαλύτερη, το δε μακιγιάζ εφαρμόζεται πιο εύκολα.
Επίσης, μειώνει τις λεπτές ρυτίδες και τις βαθιές ουλές ακμής και κάνει την επιφάνεια του δέρματος να φαίνεται λεία και το δέρμα σφριγηλό και νεανικό.
Το Dermaplaning μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε τύπο δέρματος με αποτελέσματα που διαρκούν.

Οι ειδικοί το προτείνουν
Δεν είναι τυχαίο που το προτιμούν διάσημοι beauty bloggers όπως η Huda Kattan, η οποία δηλώνει κατενθουσιασμένη από την απαλότητα της επιδερμίδας της μετά από κάθε υπηρεσία dermaplaning. Το ίδιο και η blogger Chloe Morello. Σε περίπτωση που θα σκεφτείτε ότι μια τέτοια μέθοδος θα κάνει το χνούδι του προσώπου πιο έντονο, οι έμπειροι facialists επιμένουν ότι αυτό είναι μύθος! Εμπιστευτείτε τους!

Οι παλιές ξέρουν…
Ένα είδος Dermaplaning έκαναν και διασημότητες όπως η Marilyn Monroe και η Elizabeth Taylor, πολλές δεκαετίες πριν, με το συνηθισμένο ξυραφάκι! Σήμερα, χάρη στο Dermaplaning μπορούμε να έχουμε, με ασφάλεια, τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από την έμπειρη και εκπαιδευμένη αισθητικό μας.

Εκπαιδεύσου στη νέα και καινοτόμο υπηρεσία ομορφιάς Dermaplaning και ξεχώρισε με ό,τι πιο νέο υπάρχει στις υπηρεσίες αισθητικής.
Έλα στην EVABEAUTY που θα σε καλύψει απόλυτα στο θεωρητικό και πρακτικό μέρος της εκπαίδευσης, ώστε να είσαι έτοιμη να παρέχεις σωστά και ασφαλείς υπηρεσίες από την πρώτη μέρα αποφοίτησης!

Κλείσε τη θέση σου ΤΩΡΑ στο 2109589616!

Comments are closed.