Μάθε πώς να φτιάξεις ένα σωστό portfolio στο ΙΕΚ EVABEAUTY

Το Portfolio είναι ένα πολύτιμο εργαλείο των σπουδαστών, στο οποίο απεικονίζεται η αναπτυξιακή τους πορεία. Σχεδιάζεται και δημιουργείται από τον ίδιο τον σπουδαστή και μπορεί να χαρακτηριστεί, είτε ως ένα αρχείο που παρουσιάζονται οι δεξιότητές του, είτε ως «πορτρέτο» της ανάπτυξης και της εξέλιξής του μέσα στο χρόνο.

Το περιεχόμενο του Portfolio πρέπει να είναι ουσιαστικό, ποιοτικό και χρήσιμο, παρουσιάζοντας στοιχεία που θα βοηθήσουν το σπουδαστή στην εκπαιδευτική και επαγγελματική του ζωή.

Αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την προώθηση της δουλειάς των σπουδαστών. Σε αυτό παρουσιάζουν δείγματα από δημιουργίες τους, με στόχο να δείξουν στους υποψήφιους εργοδότες τις δυνατότητές τους, καθώς και για να προσελκύσουν μελλοντικούς πελάτες.

Creative Days

Στο ΙΕΚ EVABEAUTY είμαστε πάντα δίπλα στον σπουδαστή και θέλοντας να τον προετοιμάσουμε ολοκληρωμένα και να του δώσουμε εφόδια για την επαγγελματική του αποκατάσταση, δημιουργήσαμε τις Creative Days.

Αυτές τις ημέρες οι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων συνεργάζονται και επιμελούνται το look μοντέλων σε μαλλιά, μακιγιάζ και νύχια. Στην συνέχεια ειδικοί θα τραβήξουν φωτογραφίες που θα αποτυπώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δουλειά σας και θα αποκτήσετε ακόμα και πριν την αποφοίτησή σας τις πρώτες σας δημιουργίες για το portofolio σας.

Επίσης μέσω αυτής της διαδικασίας θα μάθετε να συνεργάζεστε με επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων, για την υλοποίηση projects και events, ενώ θα μάθετε και οι ίδιοι ποιος είναι ο τρόπος να βγάζετε οι σωστές φωτογραφίες ( κατάλληλος φωτισμός, κατάλληλες οπτικές κ.λ.π).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

contact/επικοινωνια