Οι καθηγητές του ΙΕΚ EVABEAUTY

Ακαδημαϊκό προσωπικό

Γνωρίστε τους καθηγητές του ΙΕΚ EVABEAUTY! Όλο το ανθρώπινο δυναμικό μας μοιράζεται το ίδιο πάθος για την ομορφιά και την ίδια αγάπη για την εκπαίδευση. Καθηγητές και διοικητικό προσωπικό, έχουν ένα στόχο: να δημιουργήσουν τις πιο κατάλληλες συνθήκες εκπαίδευσης, αλλά και σπουδαστικής φοίτησης.

Οι καθηγητές επιλέγονται μετά από αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και απαρτίζονται από ιατρούς, δερματολόγους, φυσιοθεραπευτές, ποδολόγους, αισθητικούς, κομμωτές κλπ. Κατέχουν τα ακαδημαϊκά προσόντα που απαιτούνται αλλά πολύ σημαντικό είναι, ότι όλοι είναι επαγγελματίες ενεργοί στον χώρο, γνωρίζουν την αγορά και τις απαιτήσεις της. Έχουν πάθος για το αντικείμενό τους και αποτελούν την ιδανική έμπνευση για εσάς.

Μοιράζονται μαζί σας τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους, καθώς πρωταρχικός τους στόχος είναι να μεγιστοποιήσουν τις ικανότητες κάθε σπουδαστή και να δημιουργήσουν τους πιο αξιοσέβαστους αποφοίτους στο κλάδο της ομορφιάς. Προετοιμάζουν τους σπουδαστές κατάλληλα για μια επιτυχημένη καριέρα!

Οι καθηγητές του ΙΕΚ EVABEAUTY είναι προσιτοί και κατανοητοί και προσαρμόζουν την εκπαιδευτική τους μέθοδο, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε σπουδαστή. Είναι πάντα εκεί, για να βοηθούν και να υποστηρίζουν τους σπουδαστές σε όλη την εκπαιδευτική τους πορεία. Αυτό το στυλ διδασκαλίας μας ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη σχολή, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι σπουδαστές λαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης από τους καθηγητές, καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων.

Η συνεργασία με επώνυμους και καταξιωμένους καθηγητές του χώρου, σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν επιτύχει στο αντικείμενό τους, να αντλήσετε από αυτούς έμπνευση και να αποκτήσετε την ώθηση για την δική σας επιτυχία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

contact/επικοινωνια