ΚΑΛΛΙΘΕΑ
 

210 95 896 16

Tips για μεγαλύτερη διάρκεια στα Extensions Βλεφαρίδων

Extensions Βλεφαρίδων, μια υπηρεσία ομορφιάς που μας χαρίζει έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα με διάρκεια. Χρόνια τώρα κερδίζει έδαφος στις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ομορφιάς με φανατικές θαυμάστριες, καθώς μόνο με ένα ρουζ και ένα απαλό κραγιόν έχεις την τέλεια εμφάνιση χωρίς έξτρα make up. Γεγονός που κερδίζεις σε χρόνο και χρήμα!

Το καλοκαίρι όμως τείνει να χάνει στις προτιμήσεις των γυναικών καθώς κυριαρχεί η αντίληψη ότι λόγω της ζέστης, της θάλασσας και της έντονης εφίδρωσης ο χρόνος διάρκειας των βλεφαρίδων μειώνεται.

Μπορούμε όμως αυτό να το καταπολεμήσουμε με 2-3 έξυπνα  tips που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

  1. Φροντίζουμε να μην τρίψουμε τα μάτια μας και να μην βρέξουμε τις βλεφαρίδες για 24 ώρες από την τοποθέτησή τους προκειμένου να στεγνώσει καλά η κόλλα και έτσι να έχουν περισσότερη διάρκεια
  2. Κάθε μέρα καθαρίζουμε απαλά και ταμποναριστά τα μάτια μας με καθαρό νερό για να φύγουν οι ρύποι και τυχόν υπολείμματα make up της ημέρας.
  3. Στην παραλία φροντίζουμε να καθαρίζουμε με καθαρό νερό τις βλεφαρίδες μας κάθε φορά που βγαίνουμε από τη θάλασσα για να απομακρύνουμε το θαλασσινό αλάτι. Πάντα με ταμποναριστές κινήσεις και με καθαρή πετσέτα.
  4. Προσέχουμε επίσης οι βλεφαρίδες να μην έρθουν σε επαφή με αντηλιακό λάδι γιατί μπορεί να αλλοιώσει την κόλλα που τις κρατά
  5. Προγραμματίζουμε το ραντεβού μας για τη συντήρησή τους λίγο νωρίτερα

 

Καλό καλοκαίρι με πολλά χαμόγελα και βλέμμα που μαγνητίζει!

 

 

Comments are closed.