Θέλεις να γίνεις τεχνίτρια βλεφαρίδων; Στηρίξου στην Evabeauty!

Τεχνίτρια Βλεφαρίδων

Γίνε επαγγελματίας τεχνίτρια Extensions Βλεφαρίδων και ικανοποίησε την ανάγκη κάθε γυναίκας για σαγηνευτικό βλέμμα με πλούσιες, πυκνές βλεφαρίδες!

Όλες θέλουμε έντονο βλέμμα με ολόμαυρες μακριές και γυριστές βλεφαρίδες, ένας συνδυασμός που μπορεί να πετύχει μόνο με τα extensions βλεφαρίδων. Μια υπηρεσία που τα τελευταία χρόνια συναντά μεγάλη επιτυχία σε όλα τα “σαλόνια” ομορφιάς. Τα οφέλη της υπηρεσίας για την τεχνίτρια είναι πολλά. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι αυτά:

  1. Η υπηρεσία προσφέρει μεγάλα κέρδη. Πρώτα από όλα, πρόκειται για μια υπηρεσία που χρεώνεται το λιγότερο 60€ και για να διατηρηθεί το άρτιο αποτέλεσμα της χρειάζεται η επανάληψή της κάθε 3 με 4 εβδομάδες.
  2. Οι γυναίκες της σύγχρονης εποχής επιθυμούν τη διάρκεια σε όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς που επιλέγουν. Τα extensions βλεφαρίδων ανήκουν σε αυτή την κατηγορία καθώς αντικαθιστούν το καθημερινό μακιγιάζ με μάσκαρα.
  3. Είναι ιδανική τεχνική για τις κυρίες που έχουν αλλεργίες στο ντεμακιγάζ ή απλά έχουν κουραστεί από αυτή την καθημερινή διαδικασία!
  4. Είναι ο τέλειος συνδυασμός για όσες τεχνίτριες ασχολούνται με το Μόνιμο Μακιγιάζ ή το Αισθητικό Μακιγιάζ. Βάζοντας μια νέα υπηρεσία στο portofolio τους σίγουρα αυξάνονται και τα κέρδη τους αφού έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα.
  5. Η εκπαίδευση είναι εύκολη και δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Είναι ιδανικό για όσες επιθυμούν να βγουν άμεσα στην αγορά εργασίας.

Μπορείς να παρέχεις και εσύ τη συγκεκριμένη υπηρεσία, έχοντας την εκπαίδευση που απαιτείται.

Επίλεξε την EVABEAUTY για την εκπαίδευσή σου, τη σχολή που σου παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα με έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση και σε καθιστούν έτοιμο επαγγελματία από την πρώτη μέρα της αποφοίτησής σου!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 2109589616 και κλείσε το ραντεβού σου για να ενημερωθείς για τα νέα τμήματα!

Comments are closed.