Τεχνίτης -τρια Νυχιών: 7 λόγοι για να επιλέξεις αυτό το επάγγελμα!

Τεχνίτρια Νυχιών: Το επάγγελμα που σου εξασφαλίζει επιτυχία και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση!

Τεχνίτης -τρια Νυχιών:
Το επάγγελμα που σου εξασφαλίζει επιτυχία και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση!

Γιατί να ακολουθήσω το επάγγελμα του Τεχνίτη Νυχιών; Για την σίγουρη και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση!!

1. Τα κέντρα περιποίησης άκρων συνεχώς αυξάνονται, συνεπώς αυξάνονται και οι θέσεις εργασίας για τεχνίτες -τριες νυχιών. Και γιατί όχι, να ανοίξεις και εσύ τη δική σου επιχείρηση!

2. Εκτός από καταστήματα περιποίησης άκρων, υπάρχουν και άλλες επιχειρήσεις που προσφέρουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία όπου και μπορείς να εργαστείς. Μερικές από αυτές είναι ινστιτούτα αισθητικής, spa, κομμωτήρια, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια.

3. Για όσους αγαπούν το χώρο των media και των celebrities, ως ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείς να έχεις συνεργασίες με εταιρίες παραγωγής για τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο, διαφημιστικές εταιρίες, περιοδικά, studios φωτογραφίας, εταιρίες διοργάνωσης επιδείξεων μόδας κ.ά.

4. Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα να εργαστείς σε εταιρίες καλλυντικών με προϊόντα νυχιών προωθώντας τα προϊόντα τους. Ένας εκπαιδευμένος πωλητής είναι πάντα περιζήτητος!

5. Εάν η αγάπη σου είναι το πεντικιούρ, μπορείς να κάνεις εξειδίκευση στην ποδολογία και έπειτα να συνεργαστείς με γιατρούς, κέντρα υγείας, φαρμακεία κ.ά. παρέχοντας τις υπηρεσίες σου. Η ζήτηση για τεχνίτες νυχιών με εξειδίκευση στην Ποδολογία, είναι τεράστια και η προσφορά ελάχιστη. Μην χάνεις την ευκαιρία!

6. Η περιποίηση άκρων είναι ένας χώρος με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Έχεις σκεφτεί ότι μπορείς να γίνεις εκπαιδευτής Νυχιών σε επαγγελματικές σχολές;

7. Τα κέρδη έρχονται άμεσα! Σε σύντομο χρονικό διάστημα εκπαιδεύεσαι και αμέσως ξεκινάς να κερδίζεις χρήματα. Σκέψου ότι από τα πρώτα κιόλας μαθήματα μανικιούρ, μπορείς να προσφέρεις την ανάλογη υπηρεσία και να πληρώνεσαι.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, πολλοί είναι εκείνοι που θα επιλέξουν το επάγγελμα του τεχνίτη -τριας νυχιών, αλλά ο πιο περιζήτητος τεχνίτης νυχιών είναι εκείνος που έχει εκπαιδευτεί σωστά!

Έλα στην EVABEAUTY, τη πρώτη σχολή που έφερε την οργανωμένη εκπαίδευση στα Νύχια στην Ελλάδα, την μοναδική σχολή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις ανάμεσα στους υπόλοιπους τεχνίτες, διδάσκοντάς σου όλα τα μυστικά της τέχνης των νυχιών!

Κλείσε το ραντεβού σου ΤΩΡΑ στο 2109589616 και ενημερώσου για τα νέα τμήματα!

Comments are closed.