Σύγχρονες Τεχνικές στην Εφαρμοσμένη Αισθητική

Ραδιοσυχνότητες

Ο χρόνος, το άγχος, η φυσική ρύπανση και πολλοί άλλοι παράγοντες μπορούν να αφήσουν σημάδια στην επιδερμίδα μας. Ρυτίδες, γραμμές και πτυχώσεις είναι οι κύριες αλλαγές που συναντάμε συνήθως στο πρόσωπο μας λόγω της μείωσης της παραγωγής της ελαστίνης και του κολλαγόνου στο δέρμα. Η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητά της και τη νεανική της όψη. Υπάρχει όμως λύση! Και δεν κρύβεται απαραίτητα στο… χειρουργείο.  Η λύση λέγεται  Σύγχρονες Τεχνικές στην Εφαρμοσμένη Αισθητική!

Τι είναι

Η Εφαρμοσμένη Αισθητική είναι μη επεμβατικές μέθοδοι που συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας, της ομορφιάς και της νεανικότητας του δέρματος. Αναζωογονούν το δέρμα, ενεργοποιούν τους ιστούς και βοηθούν στην παραγωγή νέων κυττάρων, αντιμετωπίζοντας βαθιές ρυτίδες, πανάδες και άλλα δυσεπίλυτα θέματα. Οι θεραπείες αυτές έχουν πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας και δεν είναι ιδιαίτερα παρεμβατικές ( dermapen, cavitation, rf, ipl, laser).

Γιατί να κάνω

Κατά κύριο λόγο, στην Εφαρμοσμένη Αισθητική χρησιμοποιούνται μέθοδοι που συμβάλουν στην πρόληψη παθήσεων οι οποίες ισορροπούν το ενδοκρινολογικό και νευροψυχιατρικό και ανοσοποιητικό σύστημα. Η καλή εξωτερική εμφάνιση δίνει ευεξία και επηρεάζει θετικά την ψυχολογία. Επίσης, υπάρχουν ορατά αποτελέσματα και μάλιστα χωρίς «νυστέρι», κάτι που θα λειτουργούσε ανασταλτικά σε διαφορετική περίπτωση. Δεν υπάρχει λοιπόν φόβος για χειρουργείο ή για μετεγχειρητικές παρενέργειες. Οι θεραπείες αυτές είναι κατάλληλες και για νέους, οι οποίοι θέλουν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να τονίσουν τη φυσική τους ομορφιά δίνοντας την λάμψη που λείπει στο πρόσωπό τους.

Ευκαιρίες καριέρας

Ο τομέας της αισθητικής συνεχώς εξελίσσεται. Έτσι η Εφαρμοσμένη Αισθητική  είναι το must της εποχής και  η ζήτησή της αυξάνεται ραγδαία για όλους τους παραπάνω λόγους που αναφέραμε. Οι υπηρεσίες πληθαίνουν και κατά συνέπεια απαιτείται ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού με τη σωστή τεχνογνωσία.  Μη χάνεις την ευκαιρία…

Σπούδασε Σύγχρονες Τεχνικές στην Εφαρμοσμένη Αισθητική στην Eva Beauty Studies και πάρε όλη την απαραίτητη γνώση για να γίνεις περιζήτητη!

Comments are closed.