ΚΑΛΛΙΘΕΑ
 

210 95 896 16

Θέλεις να σπουδάσεις Κομμωτική; Έλα Σήμερα στην Evabeauty Studies!

Σχολή Κομμωτικής

Κομμωτική

Είσαι συνέχεια με το πιστολάκι στο χέρι και δεν αφήνεις καμία φίλη σου χωρίς να τη χτενίσεις; Όσοι σε ξέρουν έρχονται σε σένα για να τους συμβουλεύσεις για το νέο τους κούρεμα; Ξέρεις ποιο χρώμα είναι τάση στα μαλλιά και το έχεις κάνει ήδη;

Είμαστε σίγουροι πως ονειρεύεσαι τον εαυτό σου καταξιωμένο επαγγελματία κομμωτή και η EVABEAUTY Studies ξέρει τον τρόπο να σε κάνει!

 

Ένα επάγγελμα με μέλλον

Η επιλογή σου να σπουδάσεις κομμωτική είναι ανεπιφύλακτα σωστά μελετημένη. Η κομμωτική είναι ένα απαιτητικό και προσοδοφόρο επάγγελμα. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα επαγγελματικής αποκατάστασης, καθώς οι υπηρεσίες που θα προσφέρεις αποτελούν κατά κύριο λόγο ανάγκη. Για παράδειγμα, κανείς δεν θα αφήσει τα μαλλιά του χωρίς κούρεμα, ποτέ! Σκέψου επίσης ότι πρόκειται για υπηρεσίες που αποτελούν την πιο προσιτή πολυτέλεια στις μέρες μας.

 

Η EVABEAUTYStudies είναι η καλύτερη επιλογή

Η EVABEUATY Studies λειτουργεί με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας και αποτελεί Κέντρο Δια Βίου Μάθησης βάσει ΦΕΚ (2724/09-10-2012).

 

Αναγνωρισμένο Πτυχίο

Εδώ θα σπουδάσεις σωστά και ολοκληρωμένα το επάγγελμα που διάλεξες και με την αποφοίτησή σου θα λάβεις έγκυρο τίτλο σπουδών που σου δίνει την δυνατότητα, βάσει των απαιτούμενων νομικών προϋποθέσεων, να αποκτήσεις την Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Κομμωτή – Κουρέα, δηλαδή τη δυνατότητα να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση!

 

Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών εκπαίδευσης

Το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό, τα δωρεάν επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα εκπαίδευσης, οι πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες και τα διαρκώς ανανεωμένα προγράμματα εκπαίδευσης αποτελούν ένα μικρό δείγμα από την ποιότητα των υπηρεσιών εκπαίδευσης που θα λάβεις.

Μέλημα μας οι απόφοιτοι μας να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες ανωτέρου επιπέδου που θα τους εντάξουν άμεσα στην αγορά εργασίας. Εξάλλου οι απόφοιτοί μας αποτελούν και την πιο επιτυχημένη μας διαφήμιση!

Ακόμα περιμένεις; Κάνε την εγγραφή σου τώρα!

 registration-button
Comments are closed.