Γίνε επαγγελματίας τεχνίτρια νυχιών! Έλα Σήμερα στη Νο 1 Σχολή για Νύχια!

Nail Design

Έλα Σήμερα στη Νο 1 Σχολή για Νύχια!

Μήπως κοιτάζεις τους πάντες όχι στα μάτια, αλλά στα νύχια; Παρατηρείς σχολαστικά εάν τα νύχια τους είναι περιποιημένα, σωστά βαμμένα, εάν έχουν nail design;

Ξεχνιέσαι στα stands των βερνικιών και προσπαθείς να συγκρατηθείς για να μην αγοράσεις όλες τις αποχρώσεις; Στο μπάνιο σου τα ράφια ασφυκτιούν από κάθε λογής προϊόν σχετικό με τα νύχια;

ΟΚ! Μας έπεισες. Σίγουρα θα γίνεις τεχνίτρια νυχιών! Φρόντισε όμως να το κάνεις σωστά.

Οδηγίες προς ναυτιλομένους:

Σπούδασε

Το youtube δεν είναι σχολείο και όσα βιντεάκια και αν δεις, δεν θα αποφοιτήσεις ποτέ.

Σπούδασε σε σχολή

Εννοούμε αναγνωρισμένη σχολή από το Υπουργείο Παιδείας, όχι σε στούντιο νυχιών που κάνει και μαθήματα.

Η EvaBeauty Studies είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας (κωδικός άδειας ΕΟΠΠΕΠ 5302) και ως απόφοιτος μας μπορείς σύμφωνα με ό,τι ορίζει ο νόμος να βγάλεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Σπούδασε το κατάλληλο πρόγραμμα κατάρτισης

Εννοούμε πρόγραμμα ολοκληρωμένο, τουλάχιστον εξάμηνης διάρκειας, για να εκπαιδευτείς σε όλους τους τομείς των νυχιών. Όχι ημιμάθεια με προγράμματα express.

Στην EvaBeauty Studies παρακολουθείς ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης εξάμηνης διάρκειας, σε Μανικιούρ-Πεντικιούρ, Τεχνητά Νύχια με Τζελ και Ακρυλικό, Nail Design και Εφαρμογές Ποδολογίας.

Σπούδασε και μάθε

Εννοούμε να λάβεις πρακτική εκπαίδευση. Όχι μόνο θεωρία. Όχι μόνο επίδειξη από την εκπαιδεύτρια. Το να βλέπεις χωρίς να κάνεις, δεν σημαίνει ότι μαθαίνεις.

Στην EvaBeauty Studies ακολουθείς βήμα-βήμα τις οδηγίες της έμπειρης εκπαιδεύτριας και μαθαίνεις στην πράξη, έχοντας στη διάθεσή σου μόνο τα εξειδικευμένα, επαγγελματικά και επώνυμα προϊόντα νυχιών ORLY & ABC.

Σπούδασε και βγες έτοιμη στην αγορά εργασίας

Εννοούμε ολοκλήρωσε τη φοίτησή σου και ψάξε κατευθείαν για δουλειά. Μην “τσιμπάς” στην ιδέα ότι πρέπει να επιλέξεις σχολή που θα σε στείλει να κάνεις σε κάποιο στούντιο πρακτική για να μάθεις. Ξύπνα: πραγματικά πιστεύεις ότι ο εργοδότης θα σε αφήσει να κάνεις πρακτική στις πελάτισσές του για να μάθεις; Θα διακινδυνέψει να χάσει την πελάτισσα του σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της υπηρεσίας σου δεν είναι ικανοποιητικό, μέχρι εσύ να αποκτήσεις εμπειρία; Θα δεχτεί να ζημιωθεί η επιχείρησή του, για να κάνεις εσύ πρακτική; Την απάντηση την ξέρεις.

Στην EvaBeauty Studies θα εκπαιδευτείς σωστά για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Το οργανωμένο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας της σχολής σε στηρίζει για να βρεις αληθινή εργασία. Κανένας δεν γεννιέται με προϋπηρεσία! Όμως πρόσεξε: θα τα καταφέρεις, αρκεί να προσπαθείς, να διαβάζεις, να μη χάνεις μαθήματα και να κάνεις πρακτική εξάσκηση συνεχώς, κάθε μέρα, κάθε ώρα, στον εαυτό σου, στην οικογένειά σου, στο φιλικό σου περιβάλλον. Και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Σε περιμένουμε!

 registration-button
Comments are closed.