Σχήματα νυχιών – Τα φετινά trends

Σχήματα νυχιών - Τα trend

Εάν βαρέθηκες τα συνηθισμένα σχήματα τύπου στρογγυλό, οβάλ, τετράγωνο ή τετράγωνο με στρογγυλεμένες άκρες, παρακάτω παρουσιάζουμε 4 σχήματα νυχιών για να ξεχωρίσεις εσύ και οι πελάτισσές σου.

Stiletto

Είναι ιδανικά για κοντά δάχτυλά αφού η μύτη που σχηματίζεται στην άκρη του νυχιού δημιουργεί μια ψευδαίσθηση. Γίνονται μόνο σε μακριά νύχια γι’ αυτό και δεν είναι πολύ πρακτικά για όσες κάνουν συχνά δουλειές στο σπίτι. Ωστόσο κερδίζουν τις εντυπώσεις λόγω του σχήματος και του μήκους τους.

Mountain peak

Θυμίζουν τα νύχια stiletto αλλά είναι πιο κοντά και σίγουρα πιο βολικά. Ταιριάζουν σε όλα τα χέρια και αφήνουν σίγουρα ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Edge

Πολύ ιδιαίτερο σχήμα. Σχηματίζει ένα V στην μύτη και θυμίζει έντονα βέλος. Πολύ κομψό σε κοντά νύχια. Μπορείτε να το προτείνετε σε όσες θέλουν κάτι διαφορετικό άλλα δεν θέλουν με τίποτα μήκος στα νύχια τους.

Ballerina

Το ξέρεις ίσως με την ονομασία «Coffin» αλλά επειδή μοιάζει με τις πουέντ μιας μπαλαρίνας πήρε αυτή την ονομασία. Απαιτεί μήκος και είναι ιδανικό για μακριά νύχια με στενή βάση και λεπτά δάχτυλα. Οι τετραγωνισμένες άκρες του το κάνουν πιο πρακτικό και ανθεκτικό. Δεν του ταιριάζει το γαλλικό αλλά θα το αποθεώσουν όλες οι παραλλαγές του ombre.

Comments are closed.