Θέλεις να γίνεις spa therapist; Έλα Σήμερα στην Evabeauty Studies!

Spa Therapist

Θέλεις να γίνεις spa therapist; Έλα Σήμερα στην Evabeauty Studies!

Πάντα σου άρεσαν οι υπηρεσίες χαλάρωσης και η αύρα των ινστιτούτων ευεξίας; Είσαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει υπηρεσίες που γαληνεύουν σώμα και πνεύμα ενώ η λέξη ZEN σε χαρακτηρίζει απόλυτα;

Τότε είμαστε σίγουροι ότι το spa therapy είναι το επάγγελμα που σου ταιριάζει! Αρκεί να εκπαιδευτείς με τον σωστό τρόπο και στη σωστή σχολή! Έλα στην EVABEAUTY Studies!

Γιατί να γίνω spa therapist;

Το επάγγελμα του Spa Therapist είναι ένα νέο & σύγχρονο επάγγελμα με πολλές προοπτικές εξέλιξης.

Η επαγγελματική σου αποκατάσταση είναι σίγουρη καθώς μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες ευεξίας που πλέον αποτελούν έναν από τους πιο επικερδείς κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας παγκοσμίως. Οι ξενοδοχειακές μονάδες επενδύουν πλέον μεγάλα ποσά σε υπηρεσίες spa προκειμένου να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών τους που θέλουν να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Μπορείς να δουλέψεις σε κέντρα ευεξίας και  city spa τα  οποία αποτελούν την εξελιγμένη μορφή των παραδοσιακών ινστιτούτων αισθητικής παρέχοντας θεραπείες αναζωογόνησης και αποφόρτισης του οργανισμού.

Επιπλέον, ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι πολύ απαιτητικός, με συνεχές άγχος και ένταση που καθιστούν τον οργανισμό μας σε διαρκή στρες. Γι’ αυτό το λόγο όλο και περισσότεροι στρέφονται πια σε υπηρεσίες που θα τους χαλαρώσουν και θα αποβάλουν από πάνω τους την αγωνία της καθημερινότητας δημιουργώντας έτσι μια καινούρια ανάγκη. Τα  κέντρα spa και ευεξίας σταμάτησαν πια να είναι πολυτέλεια.

Συντονίσου λοιπόν και εσύ στις ανάγκες τις αγοράς και γίνε ο πιο πετυχημένος spa therapist!

Που θα εκπαιδευτώ;

Η επιλογή της εκπαίδευσής σου είναι ΜΙΑ. Το ΚΔΒΜ EVABEAUTY Studies γιατί:

  • Θα αποφοιτήσεις με έγκυρο τίτλο σπουδών από σχολή που διαθέτει ΆΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΦΕΚ 2724/09-10-2012)
  • Θα εκπαιδευτής με ΔΩΡΕΑΝ επώνυμα προϊόντα αισθητικής σε αίθουσες αισθητικής – spa κατάλληλα διαμορφωμένες για τις ανάγκες των μαθημάτων
  • Θα έχεις ΔΩΡΕΑΝ Αναλυτικές Σημειώσεις
  • Θα διδαχθείς τις πιο περιζήτητες, σύγχρονες και εμπορικές υπηρεσίες μασάζ της αγοράς εργασίας, συγκεντρωμένες όλες στο πιο περιεκτικό και σύγχρονο πρόγραμμα εκπαίδευσης
  • Η πρακτική σου θα γίνει σε φυσικά μοντέλα από το 1ο μάθημα, για να εμπεδώσεις σωστά και γρήγορα την εκπαιδευτική ύλη
  • Μπορείς να αξιοποιήσεις το οργανωμένο ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της σχολής, με σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση σου
  • Θα εκπαιδευτείς από έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες του κλάδου, που γνωρίζουν πώς να σου μεταδώσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους και που έχουν επίγνωση των απαιτήσεων της αγοράς εργασίας.

 

 registration-button
Comments are closed.