Σεμινάρια Hyaluron Pen: Μη ενέσιμο υαλουρονικό οξύ

hyaluron pen

Σεμινάρια Hyaluron Pen: Μη ενέσιμο υαλουρονικό οξύ

Μια νέα επαναστατική μέθοδος έγχυσης υαλουρονικού οξέος έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς! Η νέα καινοτόμος υπηρεσία λέγεται Hyaluron Pen και με μια ειδική συσκευή (pen) διοχετεύεται υαλουρονικό οξύ στην επιδερμίδα μέσω πεπιεσμένου αέρα.

Χρησιμοποιείται στο πρόσωπο για περιοχές όπως χείλη, ρυτίδες έκφρασης μετώπου, μεσώφρυο (οι περιοχή ανάμεσα στα μάτια), γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), παρειές, ζυγωματικά και ρυνοπαρειακές ρυτίδες.

Πρόκειται για μια μέθοδο εύκολη τόσο στην εκπαίδευσή της όσο και στην εφαρμογή. Είναι απόλυτα ασφαλής καθώς το προϊόν εφαρμόζεται στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και η δοσολογία είναι ελεγχόμενη. Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά ενώ κοστολογείται το λιγότερο 150€!

Από την πλευρά των πελατών, είναι στις πρώτες προτιμήσεις τους αφού είναι ακίνδυνη και ανώδυνη. Ο τρόπος εφαρμογής της υπηρεσίας την καθιστά απόλυτα ασφαλή από μολύνσεις ενώ οι αλλεργικές αντιδράσεις είναι μηδαμινές. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και με διαρκούν μήνες. Τέλος, ο χρόνος επούλωσης είναι μηδενικός αφού επιτρέπει την επιστροφή του πελάτη στις καθημερινές του δραστηριότητες την ίδια κιόλας μέρα.

Δεν υπάρχουν λοιπόν λόγοι να μην παρέχεις κι εσύ αυτή την πρωτοποριακή υπηρεσία στους πελάτες σου, είτε ασχολείσαι ήδη με το χώρο της ομορφιάς είτε όχι!

Εκπαιδεύσου στη νέα αυτή υπηρεσία! Επίλεξε την EVABEAUTY, τη σχολή που προπορεύεται, ακολουθεί τις εξελίξεις του χώρου της ομορφιάς και παρέχει σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση για ο,τιδήποτε νέο!

Ενημερώσου ΤΩΡΑ για τις νέες ενάρξεις τμημάτων! Κάλεσε στο 21095896216

 

Comments are closed.