Σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση ως Makeup Artist

Makeup Artist

Σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση ως Makeup Artist

Το makeup είναι ένα επάγγελμα που κρατά σταθερά τη θέση του στις πρώτες επιλογές όσων επιθυμούν να ασχοληθούν με το χώρο της ομορφιάς. Θα λέγαμε πως έχει διαχρονική αξία και οι λόγοι είναι πολλοί και μάλιστα χρόνο με το χρόνο συνεχώς προστίθενται κι άλλοι.

  1. Οι χρηματικές απολαβές από τις υπηρεσίες μακιγιάζ είναι αξιόλογες, ειδικά εάν πρόκειται για νυφικό μακιγιάζ. Επομένως εάν εργάζεσαι ως ελεύθερος επαγγελματίας έχεις τη δυνατότητα με λίγες υπηρεσίες μέσα στην εβδομάδα, (ίσως ακόμη και μόλις 2!) να εξασφαλίσεις ένα πολύ καλό εισόδημα και τον υπόλοιπο χρόνο να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, κάτι διαφορετικό ή απλά να απολαύσεις την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου!
  2. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και έχουν επηρεάσει ακόμη και τις υπηρεσίες ομορφιάς. Το μακιγιάζ είναι μέσα σε αυτή την κατηγορία. Τα social media, όπως Instagram ή Youtube, αποτελούν ευκαιρία για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το beauty editing ή το beauty blog! Έξυπνες συμβουλές μακιγιάζ, προτάσεις προϊόντων μακιγιάζ και ενημέρωση του κοινού για τις νέες τάσεις της μόδας του μακιγιάζ είναι αρκετά για να προσελκύσουν διαφημίσεις και επομένως έσοδα.
  3. Σε περίπτωση που σε συναρπάζει ο χώρος του θεάματος και των celebrities μπορείς μέσω του μακιγιάζ να γίνεις κι εσύ ένα κομμάτι του. Πολλοί είναι οι διάσημοι τραγουδιστές, ηθοποιοί ή παρουσιαστές της τηλεόρασης που έχουν τον δικό τους makeup artist ο οποίος έχει γίνει και ο ίδιος διάσημος για τις υπηρεσίες του. Γιατί όχι, κι εσύ;
  4. Σπουδάζοντας Μακιγιάζ σου ανοίγεται μια πόρτα στο χώρο των εταιριών με προϊόντα μακιγιάζ ως πωλητής. Ένας καλός πωλητής, όταν μάλιστα είναι και εκπαιδευμένος στο αντικείμενό του, είναι πάντα περιζήτητος και μπορεί να διεκδικήσει καλό μηνιαίο μισθό, εταιρικό αυτοκίνητο και τηλέφωνο και σίγουρα επιπλέον ποσοστά επί των πωλήσεων!
  5. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες με κέντρα αισθητικής, καταστήματα περιποίησης άκρων, κομμωτήρια, ξενοδοχεία, γυμναστήρια ή κρουαζιερόπλοια, οίκους νυφικών, φωτογράφους, πρακτορεία μοντέλων, διαφημίσεων.

Οι δυνατότητες είναι πολλές, εσύ θα διαλέξεις ποιος χώρος σου ταιριάζει περισσότερο. Μόνο να θυμάσαι ότι για να πετύχεις πρέπει να έχεις τις σωστές γνώσεις!

Στην EVABEAUTY θα βρεις τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα μακιγιάζ που διδάσκουν καταξιωμένοι makeup artist, για να γίνεις ο επαγγελματίας που ονειρεύεσαι!

Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα ξεκίνησαν! Κάλεσε τώρα στο 2109589616 και κλείσε το θέση σου!

Comments are closed.