ΚΑΛΛΙΘΕΑ
 

210 95 896 16

Lash Lift, ή αλλιώς η “έξυπνη” υπηρεσία ομορφιάς!

Lash lift

Το Lash Lift (περμανάντ βλεφαρίδων στην εξελιγμένη της μορφή), γυρίζει τις φυσικές βλεφαρίδες, χωρίς να τις καταπονεί, αλλά αντίθετα τις τρέφει και τις αναδομεί μέσω της κερατίνης.

Συγκεντρώσαμε τους λόγους για του οποίους όλες οι σύγχρονες επαγγελματίες ομορφιάς, θα πρέπει να εκπαιδευτούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Εσύ ακόμη;

  1. Αποτελεί την τελευταία τάση στις βλεφαρίδες και είναι η πιο καινοτόμος μέθοδος που χαρίζει έντονο σαγηνευτικό βλέμμα με διάρκεια!
  2. Όλες οι γυναίκες επιθυμούν γρήγορες υπηρεσίες ομορφιάς, με διάρκεια στο χρόνο και χωρίς να πληρώνουν ακριβά.
  3. Είναι ιδανική λύση για πελάτισσες που επιθυμούν έντονο βλέμμα, χωρίς το καθημερινό μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ της μάσκαρα.
  4. Είναι ο τέλειος συνδυασμός για όσες επαγγελματίες ασχολούνται με το Αισθητικό Μακιγιάζ και αναλαμβάνουν νύφες.
  5. Είναι η καλύτερη λύση για πελάτισσες που θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα extensions βλεφαρίδων, χωρίς να χάσουν το έντονο βλέμμα.
  6. Τέλος, το πιο σημαντικό από όλα! Είναι η μόνη υπηρεσία που μόλις σε 30 λεπτά μπορείς να κερδίσεις το λιγότερο 40€. Με μόλις 2 υπηρεσίες την ημέρα μπορεί να κερδίζεις 80€ ημερησίως!

Ακόμη να το αποφασίσεις;

Έλα στην EVABEAUTY και παρακολούθησε γρήγορα, οικονομικά και ολοκληρωμένα τα σεμινάρια lash lift!

Εδώ θα εκπαιδευτείς με επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα σε μαθήματα που εστιάζουν στην πρακτική εκπαίδευση, ώστε να βγεις στην αγορά εργασίας έτοιμη και να αρχίσεις να κερδίζεις χρήματα άμεσα!

Ενημερώσου για τα νέα τμήματα ΤΩΡΑ καλώντας στο 2109589616!

 

 

Comments are closed.