Φρύδια, ο πρωταγωνιστής της ομορφιάς!

Φρύδια, ο πρωταγωνιστής της ομορφιάς!

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας! Αναδεικνύουν τα μάτια μας, μας χαρίζουν λάμψη και ενισχύουν την ομορφιά μας.

Τα πλούσια φρύδια με τον σωστό χρωματισμό ανάλογα με την επιδερμίδα ή το χρώμα των μαλλιών είναι ικανά να κερδίσουν τις εντυπώσεις ακόμη και σε ένα πρόσωπο χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Άλλωστε, ποιος χρειάζεται makeup όταν έχει άψογα καλοσχηματισμένα φρύδια;

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση η επιλογή του σχήματος και η περιποίηση αυτού είναι “δουλειά του ειδικού”! Και για να γίνεις και εσύ ένας επιτυχημένος brow expert, χρειάζεται απλά να επισκεφθείς την EVABEAUTY, όπου σε ένα μόνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαιδεύεσαι στις τρεις πιο δημοφιλείς τεχνικές περιποίησης φρυδιών, Σχηματισμός Φρυδιών, Brow Lamination και Brow Henna.

Σχηματισμός Φρυδιών
Σε λίγες ώρες έχεις μάθει σωστά-γρήγορα-οικονομικά, πώς να δίνεις το σωστό σχήμα φρυδιού με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου!

Brow Lamination
Με την τεχνική Lamination μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τη φορά των τριχών με τέτοιο τρόπο ώστε να τους δώσεις το επιθυμητό σχήμα που θέλεις, να κάνεις ανόρθωση των τριχών, να δώσεις στα φρύδια extra λάμψη και όγκο και το αποτέλεσμα να έχει διάρκεια έως 2 μήνες.

Brow Henna
Η υπηρεσία που δίνει ένταση στο φυσικό χρώμα των φρυδιών, βελτιώνοντας το σχήμα τους και καλύπτοντας τυχόν κενά που υπάρχουν.

Τρεις τεχνικές, ένα σεμινάριο, μία ΜΟΝΟ επιλογή σχολής! Η EVABEAUTY!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου σε ένα από τα νέα τμήματα! Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 2109589616!

Comments are closed.