Τρόποι για να αποκτήσεις εντυπωσιακά μακριά νύχια

Πώς θα αποκτήσεις εντυπωσιακά μακριά νύχια

Τα μακριά νύχια είναι εντυπωσιακά, αλλά πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να τα αποκτήσουν και να τα διατηρήσουν. Όμως, εάν ακολουθήσουμε μερικές μικρές συμβουλές, όλες μπορούμε να έχουμε το μήκος των νυχιών που επιθυμούμε.

1. Κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση. Αυτό σημαίνει συχνή επίσκεψη στην τεχνίτρια νυχιών και χρήση προϊόντων περιποίησης άκρων που δεν περιέχουν βλαβερά ή επικίνδυνα συστατικά (φορμαλδεϊδη, τολουόνιο και DBP) τα οποία μπορεί να προκαλέσουν φθορά στα νύχια ή αλλεργίες.

2. Εκτός από την κατάλληλη φροντίδα, τα νύχια για να μακρύνουν πρέπει να είναι και υγιή. Σε αυτό, μεγάλο ρόλο παίζει η σωστή διατροφή. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η σωστή υγεία των νυχιών εξαρτάται από τροφές πλούσιες σε κερατίνη, που αποτελεί το βασικό συστατικό των νυχιών, όπως επίσης και σε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Τέτοια τρόφιμα είναι τα γαλακτοκομικά, το κρέας (μοσχάρι, κοτόπουλο, χοιρινό), τα όσπρια, τα λαχανικά, οι ξηροί καρποί και τα δημητριακά ολικής άλεσης. Σε γενικές γραμμές, αν ακολουθούμε ένα σωστό τρόπο διατροφής ο οποίος περιλαμβάνει ποικιλία τροφών και βασίζεται στη διατροφική πυραμίδα θα έχουμε υγιή, δυνατά, λαμπερά και μακριά νύχια!

3. Τα τεχνητά νύχια είναι η τέλεια λύση για να αποκτήσουμε, εύκολα και γρήγορα, άψογα καλοσχηματισμένα μακριά νύχια! Αρκεί να επιλέξετε την τεχνική που σας ταιριάζει καλύτερα και θα έχετε το μήκος που επιθυμείτε. Διαλέξτε ανάμεσα στην τεχνική του Gel, του Acrylgel ή του Ακρυλικού. Μόνο μη ξεχάσετε ότι για να τα διατηρήσετε πρέπει να γίνεται συντήρηση από την τεχνίτρια νυχιών περίπου κάθε 3 εβδομάδες.

Για εσένα που θέλεις να γίνεις Nail Technician που ξεχωρίζει για τις υπηρεσίες της, η EVA BEAUTY είναι εδώ για να σε εκπαιδεύσει ΣΩΣΤΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!
Κάνε την εγγραφή σου στα νέα τμήματα! Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 21095 89616!

Comments are closed.