Τεχνητά νύχια, τα πλεονεκτήματά τους!

Τεχνητά νύχια, ένα κεφάλαιο στην ειδικότητα της περιποίησης άκρων που έχει φανατικούς θαυμαστές! Εφαρμόζεται με τρεις μεθόδους και τρία υλικά, το gel, το ακρυλικό και το acrylgel.

Για ποιο λόγο όμως τα τεχνητά νύχια έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά πολλών γυναικών? Τι περισσότερο προσφέρουν από το απλό μανικιούρ με απλό βερνίκι ή ημιμόνιμο?

1. Αντοχή
Ό,τι και αν κάνεις είναι δύσκολο να φθείρεις τα τεχνητά νύχια. Μένουν αλώβητα από τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού, τις δουλειές του γραφείου ή τα ατυχήματα. Όποια μέθοδο κι αν επιλέξεις η διάρκεια του μανικιούρ θα είναι πολύ μεγαλύτερη από του απλού.

2. Μήκος και η διατήρησή του
Με τα τεχνητά νύχια μπορείτε να έχετε εύκολα μακριά νύχια χωρίς να φοβάστε μην τα σπάσετε. Είναι γεγονός ότι τα φυσικά μας νύχια φθείρονται πιο εύκολα και σπάνε, πράγμα που κάνει την επιμήκυνσή τους πραγματικά δύσκολη. Με τα τεχνητά νύχια μπορούμε έχουμε πάντα μακριά νύχια και να καθορίσουμε εμείς το μήκος που θέλουμε!

3. Σχήμα νυχιού
Τα τεχνητά νύχια μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε το σχήμα των νυχιών μας. Οβάλ, στρογγυλό, τετράγωνο, τετράγωνο με στρογγυλεμένες άκρες, μπαλαρίνα ή coffin, στιλέτο και ό,τι άλλο σχήμα είναι στη μόδα μπορεί να γίνει με τεχνητά νύχια!

4. Ονυχφαγία
Είναι η ιδανική λύση για όσους τρώνε τα νύχια τους. Όσοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ονυχοφαγίας, που έχει κυρίως ψυχολογικά αίτια, μπορούν να κόψουν μια για πάντα αυτή την κακή συνήθεια εάν τοποθετήσουμε τεχνητά νύχια. Τα τεχνητά νύχια τοποθετούνται πάνω στα φυσικά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φαγωθούν! Με τον καιρό η συνήθεια αυτή αποβάλλεται από τη σκέψη μας.

Εάν αγαπάτε κι εσείς τα τεχνητά νύχια, πριν προχωρήσετε στην εφαρμογή τους προσέξτε δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες. Επιλέξτε τεχνίτρια νυχιών που έχει σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση από πιστοποιημένη σχολή και τεχνίτρια η οποία χρησιμοποιεί υλικά άριστης ποιότητας που δεν περιέχουν χημικές ουσίες ή άλλα συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες.

Comments are closed.