Τόλμησε την αλλαγή στα μαλλιά σου! Τόλμησε το pixie look

Τόλμησε την αλλαγή στην εμφάνισή σου! Κόψε τα μαλλιά σου κοντό αγορίστικο ή αλλιώς τόλμησε το pixie look! Φέτος μία από τις πιο στυλάτες επιλογές στα χτενίσματα είναι τα πολύ κοντά, “αγορέ” μαλλιά. Πρόκειται για μια πρόταση που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Το pixie cut είναι ένα κούρεμα όπου στο πίσω μέρος και στα πλαϊνά είναι πολύ κοντό, ενώ στο επάνω και μπροστινό μέρος του κεφαλιού τα μαλλιά είναι πιο μακριά.

 

 

Υπάρχουν πολλές επιλογές χτενίσματος στο σημείο που τα μαλλιά είναι πιο μακριά. Εκεί, μπορούν να γίνουν αφέλειες ή μια αυστηρή φράντζα στο πλάι, ενώ για μια πιο παιχνιδιάρικη νότα, μπορείτε να τα φιλάρετε και να έχετε ένα επιμελώς ατημέλητο look.

Πρόκειται για ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα είδη μαλλιών, ίσια ή σγουρά. Είναι ιδανικό για όσες δεν μπορούν το καθημερινό χτένισμα και δεν μπορούν να αφιερώνουν πολύ χρόνο στο styling των μαλλιών.

 

 

 

 

 

 

Παρόλο το πολύ κοντό μήκος του, μπορείτε να χτενίσετε τα μαλλιά σας με πολλούς τρόπους και έτσι δεν θα το βαρεθείτε, ούτε θα το μετανιώσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να εφαρμόσετε αφρό και να κάνετε τα μαλλιά σας μπούκλες ή κυματιστά, ώστε να πετύχετε μια πιο ροκ εμφάνιση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εάν επιθυμείτε κάτι πιο επίσημο και αυστηρό, ισιώστε τα μαλλιά σας και κάντε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι. Για πιο ιδιαίτερο και διαφορετικό στυλ, “παίξτε” με αξεσουάρ όπως, κορδέλες, στέκες ή μπαρέτες.

 

 

 

 

Να θυμάστε ότι το πολύ κοντό μήκος είναι αυτό που δίνει ιδιαιτερότητα στην εμφάνισή σας, ενώ χαρίζει θηλυκότητα, μυστήριο και δυναμισμό!
Εάν το πάθος σας είναι τα κουρέματα και τα χτενίσματα, τότε πρέπει να ακολουθήσετε την τέχνη της Κομμωτικής.
Μόνο στην EVABEAUTY STUDIES θα εκπαιδευτείτε σωστά, γρήγορα και οικονομικά σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει τις απαιτήσεις του πιο σύγχρονου κομμωτηρίου!

Comments are closed.