Μόνιμο Μακιγιάζ: Όλα όσα δεν ξέρεις και πρέπει να μάθεις

Υπηρεσίες Μόνιμου Μακιγιάζ

Μόνιμο Μακιγιάζ: Όλα όσα δεν ξέρεις και πρέπει να μάθεις

Οι υπηρεσίες και η εκπαίδευση Μόνιμου Μακιγιάζ χρόνο με το χρόνο κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στον κλάδο ομορφιάς. Τα οφέλη πολλά!

Κερδίστε χρόνο

Το πιο προφανές είναι ότι με το Μόνιμο Μακιγιάζ μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο από την καθημερινότητα σας! Άνθρωποι πολυάσχολοι με φορτωμένο πρόγραμμα μπορούν να εξοικονομήσουν πολλά λεπτά από την καθημερινή ρουτίνα τους. Με το μόνιμο μακιγιάζ ποτέ δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το εάν το μακιγιάζ σας έχει ξεθωριάσει ή έχετε μουτζουρωθεί! Το μόνιμο μακιγιάζ δεν θα αλλοιωθεί μετά το κολύμπι, το γυμναστήριο ή το ντους.

Σημαντική βοήθεια

Τα άτομα με σωματικές αναπηρίες ή μειωμένες κινητικές δεξιότητες, όπως η αρθρίτιδα, η νόσος του Πάρκινσον ή η σκλήρυνση κατά πλάκας, μπορεί να χρειάζονται μόνιμο μακιγιάζ επειδή είναι δύσκολο να βαφτούν μόνοι τους. Με το μόνιμο μακιγιάζ, μπορούν να συνεχίσουν να φορούν μακιγιάζ χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν αν  το έχουν εφαρμόσει με ακρίβεια. Ακόμη και άτομα με προβλήματα όρασης μπορούν να επενδύσουν στο μόνιμο μακιγιάζ για τους ίδιους λόγους.

Μετά από χειρουργική επέμβαση

Υπάρχουν επίσης ιατρικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν το μόνιμο μακιγιάζ. Μετά από χειρουργική επέμβαση, ειδικά στο πρόσωπο ή στο στήθος, το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να βοηθήσει στην επιστροφή της εμφάνισης του δέρματος στο φυσιολογικό, εάν χάθηκε η χρωστική ουσία μετά την εγχείρηση. Με το ιατρικό μόνιμο μακιγιάζ, μπορεί να σχεδιαστεί ή να επαναχρωματιστεί η συνολική εμφάνιση των θηλών και της θηλαίας άλως, σε περιπτώσεις χειρουργικής αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή.

Σε αυτό το πλαίσιο η Δώρα Κυπριώτη, ιδιοκτήτρια των ΚΔΒΜ  EvabeautyStudies και Master Educator του μόνιμου μακιγιάζ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, στις 25 & 26 Οκτωβρίουπροσφέρει κάθε χρόνο, δωρεάν υπηρεσίες για Ιατρικό Τατουάζ Θηλής, σε όσες γυναίκες ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού.

 

Ψυχολογική υποστήριξη

Τα άτομα με προβλήματα τριχόπτωσης λόγω αλωπεκίας ή χημειοθεραπειών μπορούν να επενδύσουν στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, ενώ τα άτομα με ουλές στα χείλη μπορούν να κάνουν μόνιμο μακιγιάζ χειλιών, για να επαναπροσδιορίσουν το σχήμα, βοηθώντας σημαντικά στην ψυχολογίας τους και στην επανόρθωση της αυτοεκτίμησής τους.

Σε περιπτώσεις σχετικής αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής, με το ιατρικό μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση πυκνότητας των μαλλιών, σχεδιάζοντας στο τριχωτό της κεφαλής μικρά dots ή αληθοφανείς τριχούλες μεταξύ των υφιστάμενων τριχών, μιμούμενοι τη φυσική τρίχα!

 

Αλλεργίες

Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να ωφελήσει και τους ανθρώπους με αλλεργίες στα καλλυντικά. Η χρήση προϊόντων makeup είναι για κάποιους απαγορευτική καθώς μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση ή ερεθισμούς. Το μόνιμο μακιγιάζ δίνει τη λύση καθώς απαλλάσσοντας τους από την καθημερινή χρήση τέτοιων προϊόντων, δίνει λάμψη και ομορφιά κάθε μέρα.

 

Comments are closed.