Τα φυσικά φρύδια κυριαρχούν στις τάσεις του 2020

Τα καλοσχηματισμένα και περιποιημένα, φυσικά φρύδια είναι το must της σεζόν. Τι σημαίνει όμως φυσικά; Στη κύκλο της μόδας υπάρχουν διάφορες ονομασίες, εμείς ξεχωρίσαμε τα 3 πιο “hot”σχήματα φρυδιών και σας τα παρουσιάζουμε!

Baby brow

 

 

Μετά από την ταλαιπωρία χρόνων ή ακόμα και δεκαετιών που έχουν υποστεί τα φρύδια μας, για όσες γεννήθηκαν πριν τη δεκαετία του 90’, έρχεται η ώρα της «συμφιλίωσης». Δηλαδή καμία, μα απολύτως καμία παρέμβαση στο σχήμα του φρυδιού, πέρα από εάν μικρό καθάρισμα ανάμεσα στα φρύδια, στο σημείο που ενώνονται νοητά. Ελάχιστο χρώμα στο τόξο για να γίνει πιο έντονο το σχήμα και έτοιμη!

 

 

 

 

Λεπτά φρύδια

Ευτυχώς δεν αναφερόμαστε στα σχεδόν ανύπαρκτα φρύδια της δεκαετίας του 90’. Για μια καλύτερη εικόνα, πάρτε παράδειγμα τα μοντέλα του fashion brand MaxMara της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 ή το μοντέλο Lila Moss, κόρη της γνωστής Kate Moss. Τονίστε λίγο τα κενά ανάμεσα στα φρύδια και αφαιρέστε τα μικρά περιττά τριχάκια πάνω από το μάτι. Αυτό χρειάζεται μόνο.

Laminated Brows

 

 

 

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος… Πλούσια φρύδια με ανασηκωμένες τριχούλες σε όλο το μήκος του τόξου.

Επιτυγχάνεται με την ομώνυμη υπηρεσία που μοιάζει με την περμανάντ, αλλά χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα που θρέφουν τις τρίχες και χαρίζουν την επιθυμητή φορά.

 

 

 

 

 

Εάν αγαπάς το χώρο της ομορφιάς ή είσαι είδη μέρος αυτού του συναρπαστικού κόσμου και επιθυμείς να εκπαιδευτείς στις υπηρεσίες που θα δώσουν στις πελάτισσές σου τα πιο trendy σχήματα φρυδιών, παρακολούθησε στην EVABEAUTY τον κύκλο 3 εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Brow Expert: Σχηματισμός Φρυδιών, Brow Lamination και Brow Henna!

Comments are closed.