ΚΑΛΛΙΘΕΑ
 

210 95 896 16

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ του φετινού χειμώνα

Η τάση στο μακιγιάζ του φετινού χειμώνα είναι το έντονο eyeliner!

Το στυλ στο μακιγιάζ φέτος το χειμώνα είναι επηρεασμένο από την punk σκηνή των 80s.  Φέτος, θα δούμε έντονα χρώματα στο μακιγιάζ των ματιών και κυρίως πολύ έντονα eyeliners.

Συγκεκριμένα, το punky  eyeliner έχει ιδιαίτερα έντονες άκρες στο τελείωμά του. Η γραμμή ξεκινάει από τη μέση του πάνω βλεφάρου, συνεχίζει με μια παχιά γραμμή μέχρι το τέλος του φρυδιού. Ή ίδια γραμμή εφαρμόζεται και στο κάτω μέρος του βλεφάρου, ενώ η μικρή γραμμή στην εσωτερική πλευρά του ματιού δίνει κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό στην όλη εικόνα του μακιγιάζ.

 

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ιδανική για να δώσουμε μια πιο ροκ ή πανκ διάθεσή στην εμφάνισή μας. Σημαντικό tip για να το πετύχουμε είναι να διαλέξουμε το είδος eyeliner που μας βολεύει περισσότερο.

Μια διαφορετική εκδοχή του punky eyeliner μας έδωσε και ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, εφαρμόζοντας μια παχιά γραμμή σκούρου μπλε eyeliner στο κάτω βλέφαρο. Ο ίδιος χρησιμοποιεί μαύρο ματ eyeliner στο κάτω βλέφαρο. Ξεκινά τη γραμμή από την εσωτερική πλευρά του ματιού προς την εξωτερική και στη συνέχεια με ένα πινέλο βάζει σκούρα μπλε σκιά.

Και στις δύο περιπτώσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ ακολουθεί nude τόνους αφήνοντας ένταση μόνο στα μάτια. Είναι ένα μακιγιάζ που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ αρκεί να συνδυαστεί με το ανάλογο ντύσιμο.

Για περισσότερες τεχνικές μακιγιάζ και για να είσαι ο καλύτερος makeup artist της αγοράς, παρακολούθησε τα ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα της EVABEAUTY, η οποία γνωρίζει πάντα τις εξελίξεις της μόδας και τις σύγχρονες τάσεις του μακιγιάζ στην παγκόσμια αγορά.

Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα ξεκίνησαν!

Κάλεσε τώρα στο 210 9589 616!

 

Comments are closed.