Μόνιμο Μακιγιάζ: Κέρδισε 500€ για εγγραφή έως 30/9

Σεμινάριο Μόνιμου Μακιγιάζ: Κάνε την εγγραφή σου έως 30/09/21 και κέρδισε έκπτωση 500,00€!!

Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή για να γίνεις Permanent Make up Artist και να εισέλθεις σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Η ζήτηση για το Μόνιμο Μακιγιάζ συνεχώς αυξάνεται, επαγγελματικοί χώροι αναζητούν στελέχη, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να ανοίξεις ένα δικό σου χώρο.

Η Δώρα Κυπριώτη προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα διαμορφωμένα για αρχάριους, αλλά και για ήδη επαγγελματίες του Μόνιμου Μακιγιάζ, που θέλουν να προσθέσουν νέες υπηρεσίες στο portofolio τους. Με αγάπη και επαγγελματισμό απέναντι στον εκπαιδευόμενο, μοιράζεται μυστικά και tips, αντιμετωπίζοντας τους μαθητές της συναδελφικά.

Παρέχει:
Ολοκληρωμένο βασικό πρόγραμμα για τα φρύδια (τρίχα τρίχα, σκίαση) – χείλη (περίγραμμα, γέμισμα, ντεγκραντάρισμα) – eyeliner (πάνω και κάτω βλέφαρο, πύκνωση βλεφαρίδων).
Μετεκπαιδευτικά προγράμματα για το Αισθητικό και το Ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ
– Καλύπτει όλες τις ενότητες που αφορούν το Μόνιμο Μακιγιάζ και στο σωστό χρόνο. Επίσης, η εκπαίδευση γίνεται με τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα εκπαίδευσης, με συγκεκριμένη εκπαιδευτική ύλη και χρονοδιάγραμμα.
Ολιγομελή τμήματα καθώς είναι πιο αποδοτικά γιατί οι μαθητές δέχονται περισσότερης προσοχής και εξοικειώνονται πιο εύκολα με τις τεχνικές του μόνιμου μακιγιάζ.
Εγχειρίδιο εκπαίδευσης το οποίο έχει συγγραφεί και επιμεληθεί η Δώρα Κυπριώτη, το οποίο καλύπτει όλες τις ενότητες που αφορούν το Μόνιμο Μακιγιάζ. Εκπαιδεύεσαι στις πιο σύγχρονες μεθόδους μετρήματος, για απόλυτη συμμετρία και ακρίβεια. Οι ασκήσεις σε χαρτί και σε latex σε καλύπτουν για την σωστή προετοιμασία σου, πριν την εφαρμογή σε μοντέλο.
– Τα μαθήματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια και οργανωμένα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του μόνιμου μακιγιάζ, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, εξοπλισμένα με ό, τι χρειάζεται το μόνιμο μακιγιάζ και όχι σε αίθουσες ξενοδοχείων ή σε χώρους εταιρειών.
– Σου παρέχει ΔΩΡΕΑΝ για την εκπαίδευσή σου τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα και χρώματα Nouveau Contour (κατασκευάζονται στην Γερμανία και πληρούν τις οδηγίες της Ε.Ε), που διευκολύνουν τον εκπαιδευόμενο. Επίσης σου παρέχει προνομιακές τιμές και εκπτώσεις για την αγορά μηχανήματος, χρωστικών, αναλωσίμων.
Σε υποστηρίζει και σε καθοδηγεί ακόμα και μετά το πέρας των μαθημάτων μέσω on line εφαρμογής. Θα έχεις πάντα την ασφάλεια ότι θα σου παρέχει τη σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη και όχι μόνο στα πρώτα σου βήματα.

Μάθε σωστά από την αρχή!!
Εκπαιδεύσου στο Μόνιμο Μακιγιάζ στην σχολή Evabeauty Studies με την Δώρα Κυπριώτη.
Κλείσε το ραντεβού σου ΤΩΡΑ στο 2109589616!

Comments are closed.