Μόνιμο Μακιγιάζ: 10 ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν για να επιλέξεις τη σωστή σχολή

Θέλω να εκπαιδευτώ στο Μόνιμο Μακιγιάζ:
10 ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν για να επιλέξεις την κατάλληλη σχολή

Γνωρίζεις ήδη ότι το Μόνιμου Μακιγιάζ αποτελεί την απόλυτη υπηρεσία ομορφιάς του σήμερα με μεγάλα κέρδη και σίγουρο μέλλον.
Ξέρεις όμως πού θα εκπαιδευτείς σωστά και ολοκληρωμένα; Πριν επιλέξεις σκέψου τα παρακάτω:

1. Ποιος κάνει τα μαθήματα;
Το πρώτο και σπουδαιότερο κριτήριο είναι η εκπαιδεύτρια! Πρέπει να γνωρίζεις ποιος κάνει την εκπαίδευση. Ποιο είναι το βιογραφικό της; Είναι και η ίδια Ειδικός Εφαρμογών Μόνιμου Μακιγιάζ και πόσα χρόνια εμπειρίας έχει τόσο στην εκπαίδευση όσο και στις υπηρεσίες. Εκτός από τις βασικές γνώσεις συνεχίζει να μετεκπαιδεύεται και να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ειδικότητα; Είναι σημαντικό να είναι πάντα επίκαιρη και να παραμένει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

2. Τι θα πληρώσω;
Μην επιλέγεις τη σχολή μόνο με βάση το οικονομικό κριτήριο. Η σωστή εκπαίδευση αποτελεί το πρώτο και σοβαρότερο εφόδιό για την επιτυχία σου και η αξία της είναι ανεκτίμητη, δεν περιορίζεται σε τιμές!

3. Πού γίνονται τα μαθήματα;
Επισκέψου το χώρο προκειμένου να διαπιστώσεις ότι τα μαθήματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, οργανωμένα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του μόνιμου μακιγιάζ που τηρούν όλους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

4. Τι θα μάθω;
Ζήτα να σου δώσουν γραπτώς την ύλη που θα διδαχτείς για να βεβαιωθείς ότι περιλαμβάνει όλα τα πεδία που χρειάζεται να γνωρίζεις, για να κάνεις με ασφάλεια, σωστές εφαρμογές Μόνιμου Μακιγιάζ.

5. Πόσα άτομα θα είναι στο τμήμα;
Τα ολιγομελή τμήματα είναι πάντα πιο αποδοτικά, γιατί οι μαθητές δέχονται περισσότερη προσοχή και εξοικειώνονται πιο εύκολα με τις τεχνικές του μόνιμου μακιγιάζ.

6. Θα κάνω πρακτική;
Βεβαιωθείτε ότι η πρακτική σας, θα γίνει σε latex αλλά και σε φυσικά μοντέλα σε όλες τις εφαρμογές του μόνιμου μακιγιάζ, φρύδια, χείλη και eyeliner.

7. Τι υλικά χρησιμοποιούνται στα μαθήματα;
Επιβεβαίωσε ότι τα μαθήματα της πρακτικής γίνονται με πιστοποιημένα χρώματα από τον ΕΟΦ, και ότι τα μηχανήματα πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές τις Ε.Ε. Το γεγονός ότι παρέχονται δωρεάν για την εκπαίδευση είναι ένα επιπλέον avantage.

8. Υπάρχει υποστήριξη μετά το τέλος των μαθημάτων;
Η σχολή που θα επιλέξεις πρέπει να μπορεί να σε καλύψει και στο κομμάτι των αναλωσίμων, χρωμάτων και μηχανημάτων του μόνιμου μακιγιάζ. Βεβαιώσου λοιπόν, ότι μπορεί να σε καθοδηγήσει σωστά στην επιλογή σωστών εργαλείων. Επίσης μία on line εφαρμογή με την οποία συνεχίζεις την εκπαίδευση σου, αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για να καταλάβεις αν το εκπαιδευτικό κέντρο που θα επιλέξεις σε στηρίζει ακόμα και μετά το τέλος των μαθημάτων σου.

Στην EVA BEAUTY STUDIES θα έχεις πάντα τις σωστές απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα! Με εκπαιδεύτρια τη διεθνούς φήμης Permanent Makeup Artist, Δώρα Κυπριώτη, με πάνω από 2000 εφαρμογές στο βιογραφικό της, η επιτυχία σου είναι δεδομένη!
Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 210 959 8916 και ενημερώσου για τα νέα τμήματα!

Comments are closed.