Ιατρικό Τατουάζ Θηλής

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: 22/05/2023
210 9589616

Σεμινάριο Ιατρικό Τατουάζ

Αποκατάστασης Θηλής – Διόρθωση Ουλών

Το πιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το Ιατρικό Τατουάζ Θηλής και θηλαίας άλως (Medical Tattooing), για να δημιουργήσουμε ένα φυσικό look θηλής. Επαναπροσδιορίζουμε και επανασχηματίζουμε το μέγεθος ή/και το σχήμα της θηλής καθώς και επαναχρωματίζουμε την περιοχή. Το πρόγραμμα επίσης περιλαμβάνει την διόρθωση ουλών που μπορεί να έχουν προκύψουν μετά από τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Το Ιατρικό Τατουάζ Θηλής είναι ιδανική μέθοδος αισθητικής βελτίωσης μετά από επεμβάσεις μαστεκτομής ή επεμβάσεις αύξησης ή μείωσης στήθους, ενώ είναι κατάλληλη ακόμα για γυναίκες και για άνδρες που έχουν μικρές, ασύμμετρες και υπερβολικά ανοιχτόχρωμες ή χωρίς ευδιάκριτο περίγραμμα θηλές.

Στόχος είναι να δώσει μορφή στην εσωτερική επιθυμία του ατόμου για βελτίωση της εξωτερικής του εμφάνισης, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ποιότητα της ζωής του. Μία άριστη εφαρμογή Ιατρικού Τατουάζ Θηλής έχει θετική επίδραση στην ψυχοσύνθεση του ατόμου, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή του και συμβάλλοντας στην ανάκτηση της αυτοεκτίμησής του.

 

Γιατί να εκπαιδευτείτε στο Ιατρικό Τατουάζ Θηλής:

-Συμβάλλετε σημαντικά με το αποτέλεσμα της δουλειάς σας, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να βελτιώσουν την εξωτερική τους εικόνα, προσφέροντάς τους αυτοπεποίθηση

-Εξειδικεύεστε στον πιο σύγχρονο κλάδο του Μόνιμου Μακιγιάζ

-Διαφοροποιείστε από τις τεχνίτριες Αισθητικού Μόνιμου Μακιγιάζ και ενισχύετε το κύρος σας

-Ακολουθείτε μία εξελικτική πορεία στην καριέρα σας

-Διευρύνετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας

-Αποκτάτε νέο πελατολόγιο που δυνητικά μπορεί να επιλέξει και υπηρεσίες Αισθητικού Μόνιμου Μακιγιάζ

-Επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση στον ιατρικό κλάδο με νέες συνεργασίες (πλαστικοί χειρουργοί, δερματολόγοι, κτλ)

-Αυξάνετε τα κέρδη σας

-Αξιοποιείτε πλήρως τις δυνατότητες του μηχανήματος Μόνιμου Μακιγιάζ

Παροχές:

  • Επίδειξη σε φυσικό μοντέλο από την εισηγήτρια Δώρα Κυπριώτη
  • Πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων σε latex και φυσικά μοντέλα
  • Αναλυτικές σημειώσεις
  • Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος λαμβάνετε Certificate την EVABEAUTY Studies και από την Nouveau Contour (Master Academy), εταιρία ηγέτης παγκοσμίως στο χώρο του Μόνιμου Μακιγιάζ

registration-button

Πληροφορίες – Εγγραφές: 2109589616, 2109533422

 

Comments are closed.