Τέλειο μακιγιάζ στην παραλία: Τι πρέπει να προσέξεις

Για εσένα που δεν μπορείς να αποχωριστείς το μακιγιάζ σου ακόμα και στην παραλία ή για εσένα που είσαι καλεσμένη σε beach party, σου δίνουμε έξυπνα και εύκολα tips για να εντυπωσιάσεις!

1. Στην παραλία απαγορεύεται οτιδήποτε υπερβολικό και εντυπωσιακό, όπως βαριάς υφής makeup, σκούρα χρώματα στα μάτια, έντονα eyeliner και κόκκινα κραγιόν. Όλο το χρωματικό σύνολο ακολουθεί nude τόνους με πινελιές highlight για ελαφριά λάμψη.
2. Χρησιμοποίησε προϊόντα σε υγρή μορφή και απέφυγε τις υφές σε σκόνη. Ακόμα και αν θες να τονίσεις τα μάτια σου με σκιά, χρησιμοποίησε υγρή μορφή, γιατί απλώνουν καλύτερα και ανταποκρίνονται καλύτερα στη ζέστη και στην υγρασία.
3. Αντί για κραγιόν είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις lip balm με χρώμα. Το κραγιόν αφυδατώνει περισσότερο τα χείλη, ειδικά σε υψηλές θερμοκρασίες.
4. Η μάσκαρα πρέπει οπωσδήποτε να είναι αδιάβροχη, ακόμα κι αν δεν μπούμε στη θάλασσα. Βρισκόμαστε σε περιβάλλον με νερό, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βραχούμε, ακόμα κι αν δεν το επιδιώκουμε.
5. Τελευταίο αλλά σημαντικό, τα φρύδια! Ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ τα φρύδια πρέπει να είναι περιποιημένα, καλοχτενισμένα και ομοιόμορφα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διάφανο τζελ αλλά αυτό που θα σας λύσει τα χέρια είναι το brow lamination! Η υπηρεσία ομορφιάς που χαρίζει όμορφα, καλοσχηματισμένα και ομοιόμορφα φρύδια με διάρκεια!

Για περισσότερες συμβουλές και tricks μακιγιάζ που χαρίζουν εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν, έλα στο πρόγραμμα εκπαίδευσης “Αισθητικό Μακιγιάζ” στην EVA BEAUTY STUDIES! Γίνε top Makeup Artist!
Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 210 95 89 616 και ενημερώσου για τα νέα τμήματα!

Comments are closed.