ΚΑΛΛΙΘΕΑ
 

210 95 896 16

Το τέλειο μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μακιγιάζ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εάν αναρωτιέστε ποιο είναι το κατάλληλο μακιγιάζ για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, θα σας πούμε ότι τα πάντα κρύβονται στην απλότητα!

Αρχικά, φροντίστε να περάσετε το πρόσωπο σας με μια καλή ενυδατική κρέμα και στη συνέχεια εφαρμόστε μια ελαφριά βάση στο χρώμα της επιδερμίδας σας. Δώστε λάμψη στο πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας highlighter στο πάνω μέρος των ζυγωματικών, το μέτωπο και το πηγούνι.

Στα μάτια το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σκιά σε nude αποχρώσεις και ένα καλό eyeliner. Μια λεπτή γραμμή eyeliner, σύριζα στο κινητό βλέφαρο, η οποία έχει ανοδική φορά στο τέλος του ματιού θα δώσει την ένταση που πρέπει στα μάτια σας.

Τονίστε τα χείλη σας στο χρώμα του κόκκινου, που είναι το χρώμα του πάθους! Επειδή ο πρωταγωνιστής του μακιγιάζ σας θα είναι τα χείλη σας, φροντίστε να εφαρμόσετε πρώτα ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση ή λίγο πιο σκούρα και έπειτα με το ειδικό πινέλο χειλιών απλώστε το κραγιόν.

Εάν θέλεις να γνωρίζεις όλα τα “μυστικά” του Αισθητικού Μακιγιάζ και εάν θέλεις γίνεις ο επαγγελματίας Makeup Artist που ξεχωρίζει με τις υπηρεσίες του, μην χάνεις χρόνο!

Κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ στα νέα τμήματα Αισθητικού Μακιγιάζ της EVA BEUATY Studies! Κάλεσε στο 210 95 89616!

Comments are closed.