Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019 – 2020

Μαλλιά, χτένισμα, κούρεμα και χρώμα. Και τα τρία επηρεάζουν την εμφάνισή μας και καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα της εικόνας μας αφού είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει ο άλλος πάνω μας.
Μας ενδιαφέρει η μόδα και σε αυτό το κομμάτι και για να είμαστε πάντα επίκαιρες συγκεντρώσαμε τα χρώματα μαλλιών και τις αποχρώσεις τους που θα δούμε φέτος το χειμώνα για να πάρουμε ιδέες και να τις προσαρμόσουμε στο στιλ μας.

 

Κλασσικό και αγαπημένο ΞΑΝΘΟ

Φέτος το είδαμε στις πασαρέλες στις πιο γλυκές του αποχρώσεις, μπορεί να ήταν must κάποτε το καλοκαίρι, τώρα όμως θα είναι στα trends του χειμώνα.

Είναι από τις αποχρώσεις του ξανθού που έχει και σκούρο τόνο και ενδιάμεσο και πολύ ανοιχτό, έτσι δημιουργείται αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Θα το δούμε και στις ιδιαίτερες αποχρώσεις του όπως το ice blonde ή η κλασσική πλατίνα, ιδανικές αποχρώσεις για να δώσουν λάμψη στις γκρίζες μέρες του χειμώνα. Τολμήστε το!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sexy and Sick Bronde
To απόλυτο trend του φετινού χειμώνα που έρχεται να καλύψει τα κενά του ombre. Θυμάστε εσείς οι καστανές το χρώμα των μαλλιών σας όταν ήσασταν 15-17 ετών και επιστρέφατε από τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Αυτό ακριβώς. Καστανό στο εσωτερικό με σταρένιες και χρυσές αποχρώσεις στο εξωτερικό μέρος. Οι τόνοι των αποχρώσεων καθορίζουν το πόσο καστανή ή ξανθιά θέλουμε να είμαστε.

 

 

 

 

 

 

 

Chocolate
Ζεστό σοκολατί, ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος ενώ είναι ιδανικό για όσες δεν προτιμούν τις μεγάλες αλλαγές αφού είναι κοντά στη βάση των περισσότερων γυναικών. Μια μικρή πινελιά στην απόχρωση μπορεί να αλλάξει τη διάθεση και την εμφάνιση σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ginger head
Το γνωστό χάλκινο επιστρέφει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Οι ginger αποχρώσεις του κόκκινου αποτελούν φέτος τάση και δεν είναι ποτέ βαρετές αφού αλλάζουν αποχρώσεις σταδιακά με τα λουσίματα. Προσοχή όμως, χρειάζεται συχνή επίσκεψη στο κομμωτήριο για τη ρίζα, οι ζεστές όμως αποχρώσεις τους θα σας αποζημιώσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παστέλ παλέτα
Παστέλ χρώματα σε όλο το μαλλί ή μόνο κάποιες τούφες είναι τάση και φέτος. Δίνουν μια ζωηρή νότα στην εμφάνιση, σε κάνουν να ξεχωρίζεις και είναι ιδανικό χρώμα για να φτιάξεις τη διάθεση σου, αν ο χειμώνας σε ρίχνει.

Comments are closed.