Τεχνίτρια Νυχιών: Το επάγγελμα με άμεσα και σίγουρα κέρδη!

Για εσένα που αναζητάς εργασία άμεσα, το επάγγελμα της τεχνίτριας νυχιών είναι ιδανικό. Οι επιλογές στην αγορά εργασίας δεν περιορίζονται απλά ως υπάλληλος σε κέντρα περιποίησης άκρων. Ο χώρος των nail artists είναι μεγάλος και οι επιλογές πάρα πολλές!

Μόνο μερικές από αυτές σου τις παρουσιάζουμε παρακάτω:

1. Η δυνατότητα να εργαστείς σε Κέντρα Περιποίησης  Άκρων είναι γνωστή. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις, είναι ότι η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη, καθώς αυξάνονται συνεχώς τα καταστήματα και οι καλοί Nail Technicians είναι πάντα περιζήτητοι.

2. Μία καλή Nail Technician στην πορεία της επαγγελματικής της καριέρας μπορεί να δημιουργήσει το δικό της χώρο. Μπορείς και εσύ να είσαι μια πετυχημένη Τεχνίτρια Νυχιών και μια πετυχημένη επιχειρηματίας ταυτόχρονα!

3. Εκτός από Studio Νυχιών, μπορείς να δουλέψεις και σε άλλους χώρους που παρέχουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως ινστιτούτα αισθητικής, spa, κομμωτήρια, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια!

4. Για εσένα που αγαπάς το χώρο των media και των celebrities, μπορείς να συνεργαστείς με εταιρίες παραγωγής και να παρέχεις υπηρεσίες σε ηθοποιούς και διάσημους της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου.

5. Μπορείς να συνεργαστείς με διαφημιστικές εταιρίες, περιοδικά, studios φωτογραφίας ή εταιρίες διοργάνωσης επιδείξεων μόδας και να παρέχεις υπηρεσίες περιποίησης άκρων σε μοντέλα.

6. Συνεργασίες μπορείς να κάνεις ακόμα και με εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ομορφιάς ειδικά για νύφες! Εσύ θα είσαι υπεύθυνη για το κομμάτι των νυχιών!

7. Μπορείς να εργαστείς σε εταιρίες καλλυντικών που εμπορεύονται και προϊόντα νυχιών. Μια εκπαιδευμένη Nail Technician είναι πάντα περιζήτητη!

8. Για εσένα που αγαπάς το πεντικιούρ, μπορείς να εξειδικευτείς στην Ποδολογία και να συνεργαστείς με γιατρούς, κέντρα υγείας, φαρμακεία κ.ά., παρέχοντας τις υπηρεσίες σου. Η ζήτηση για τεχνίτριες νυχιών με εξειδίκευση στην Ποδολογία, είναι τεράστια και η προσφορά ελάχιστη. Μην χάνεις την ευκαιρία!

9. Η πετυχημένη Τεχνίτρια Νυχιών έχει γνώσεις και εμπειρία που μπορεί να μοιραστεί. Έχεις σκεφτεί ότι μπορείς να γίνει εκπαιδεύτρια Νυχιών σε επαγγελματικές σχολές;

Θέλεις να  γίνεις πετυχημένη Τεχνίτρια Νυχιών; Θέλεις να ξεχωρίσεις και να είσαι περιζήτητη; Έλα στην EVABEAUTY STUDIES! Τη μοναδική σχολή που θα σε διδάξει όλα τα μυστικά της τέχνης των νυχιών και θα σε κάνει να αγαπήσεις την  τέχνη σου ακόμα περισσότερο!

Κάνε ΣΗΜΕΡΑ την εγγραφή σου! Κάλεσε στο 210 95 89 616!

 

 

 

Comments are closed.