Στο χώρο της ομορφιάς το Μόνιμο Μακιγιάζ ξεχωρίζει! Ξέρεις γιατί;

Η υπηρεσία ομορφιάς που παρουσιάζει μεγάλη απήχηση είναι το μόνιμο μακιγιάζ και το επάγγελμα του Permanent Makeup Artist είναι περιζήτητο. Μάθε γιατί:

  1. Η ζήτηση για υπηρεσίες μόνιμου μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κατακόρυφα και όλες οι γυναίκες πλέον γνωρίζουν πού μπορεί να εφαρμοστεί και τι είναι το Μόνιμο Μακιγιάζ.
  2. Τα αποτελέσματα του Μόνιμου Μακιγιάζ έχουν διάρκεια, πράγμα που ζητούν οι γυναίκες σήμερα.
  3. Το επάγγελμα του Permanent Makeup Artist προσφέρει υψηλές αποδοχές. Πολύ λίγα επαγγέλματα μπορούν να σου δώσουν 1600€ το μήνα μόνο με 2 υπηρεσίες την εβδομάδα (υπολογίζεται με μέσο όρο υπηρεσίας 200€). Έτσι η απόσβεση των χρημάτων σου σε εκπαίδευση, μηχάνημα και αναλώσιμα γίνεται άμεσα από τα πρώτα κιόλας ραντεβού.
  4. Προσφέρει ελεύθερο ωράριο και έτσι αποτελεί ιδανική λύση αν θέλεις να το κάνεις παράλληλα με κάποιο άλλο επάγγελμα ή αν είσαι μητέρα και δεν μπορείς να εργάζεσαι full time.
  5. Μπορείς να ανοίξεις το δικό σου χώρο.
  6. Έχεις τη δυνατότητα να συνεργαστείς με επαγγελματίες του χώρου της υγείας, όπως δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, χειρουργούς κ.ά. Ειδικά στις δύο τελευταίες ειδικότητες, η εξειδίκευση στο Ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ, μπορεί να σου αποφέρει πολύ καλές συνεργασίες και να αποτελέσει την τελευταία πινελιά στην δουλειά των χειρουργών, μετά από επεμβάσεις αποκατάστασης στήθους, στο τριχωτό κεφαλής, μετεγχειρητικών ουλών κ.α.

Ωστόσο, αυτό που έχει μέγιστη σημασία, είναι η επιλογή της σωστής εκπαιδεύτριας και της σωστής σχολής, η οποία θα σου προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, με έμφαση τόσο στη θεωρία όσο και στην πρακτική!

Η Δώρα Κυπριώτη, διάσημη Master Trainer Μόνιμου Μακιγιάζ, είναι η επιλογή σου! Με παρουσιάσεις δικών της τεχνικών σε Παγκόσμια Συνέδρια, με συνεργασίες σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού και με πάνω από 2000 εφαρμογές στο ενεργητικό της, αποτελεί εγγύηση στη δική σου εκπαίδευση και επαγγελματική αποκατάσταση!
Κλείσε το ραντεβού σου ΤΩΡΑ στο 2109589616!

Comments are closed.