Ο χώρος του μακιγιάζ μπορεί να σου προσφέρει σίγουρο επαγγελματικό μέλλον!

Γιατί να γίνεις Makeup Artist!

Σου αρέσει να παίζεις με τα χρώματα; Να τα συνδυάζεις μεταξύ τους και να αναδεικνύεις παράλληλα την ομορφιά της κάθε γυναίκας; Γίνε Μakeup Artist!
Ο χώρος του μακιγιάζ μπορεί να σου προσφέρει σίγουρο επαγγελματικό μέλλον!

Ως Makeup Artist μπορείς να δουλέψεις:

1. Ως ελεύθερος επαγγελματίας Makeup Artist! Τα χρήματα που θα κερδίζεις εάν αναλάβεις νυφικά μακιγιάζ είναι τεράστια! Αρκούν δύο υπηρεσίες την εβδομάδα για να σου απογειώσουν το μηνιαίο σου “μισθό”.

2. Ως beauty blogger ή beauty editor. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και έχουν επηρεάσει ακόμη και τις υπηρεσίες ομορφιάς. Το μακιγιάζ είναι μέσα σε αυτή την κατηγορία. Τα social media, όπως Instagram ή Youtube, αποτελούν ευκαιρία για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το beauty editing ή το beauty blog! Έξυπνες συμβουλές μακιγιάζ, προτάσεις προϊόντων και ενημέρωση του κοινού για τις νέες τάσεις της μόδας του μακιγιάζ είναι αρκετά για να προσελκύσουν διαφημίσεις και επομένως έσοδα.

3. Ως Makeup Artist των celebrities. Σε περίπτωση που σε συναρπάζει ο χώρος του θεάματος και των celebrities μπορείς μέσω του μακιγιάζ να γίνεις κι εσύ ένα κομμάτι του. Πολλοί είναι οι διάσημοι τραγουδιστές, ηθοποιοί ή παρουσιαστές της τηλεόρασης που έχουν τον δικό τους makeup artistο οποίος έχει γίνει και ο ίδιος διάσημος για τις υπηρεσίες του. Γιατί όχι, κι εσύ;

4. Ως πωλητής σε εταιρείες προϊόντων μακιγιάζ. Ένας καλός πωλητής, όταν μάλιστα είναι και εκπαιδευμένος στο αντικείμενό του, είναι πάντα περιζήτητος και μπορεί να διεκδικήσει καλό μηνιαίο μισθό, εταιρικό αυτοκίνητο και τηλέφωνο και σίγουρα επιπλέον ποσοστά επί των πωλήσεων!

5. Ως εξωτερικός συνεργάτης σύγχρονων κέντρων αισθητικής, καταστήματα περιποίησης άκρων, κομμωτήρια, ξενοδοχεία, γυμναστήρια ή κρουαζιερόπλοια, οίκους νυφικών, φωτογράφους, πρακτορεία μοντέλων, διαφημίσεων και οπουδήποτε αλλού χρειάζονται υπηρεσίες μακιγιάζ!

Οι επιλογές πολλές! Αλλά να θυμάσαι ότι για να πετύχεις πρέπει να έχεις τις σωστές γνώσεις!
Στην EVABEAUTY STUDIES θα βρεις τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα μακιγιάζ που διδάσκουν καταξιωμένοι makeup artist, για να γίνεις ο επαγγελματίας που ονειρεύεσαι!
Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα ξεκίνησαν! Κάλεσε τώρα στο 2109589616 και κλείσε το θέση σου!

Comments are closed.