ΚΑΛΛΙΘΕΑ
 

210 95 896 16

Γαλλικό μανικιούρ: Ιδέες και παραλλαγές

Χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ

Το ήξερες ότι το κλασσικό και αγαπημένο γαλλικό μανικιούρ δεν είναι γαλλικό αλλά αμερικάνικο; Δημιουργός του είναι ο ιδρυτής της παγκοσμίου φήμης εταιρίας βερνικιών ORLY, Jeff Pink. Ο ίδιος δημιούργησε το συγκεκριμένο μανικιούρ για τις πρωταγωνίστριες των ταινιών του Hollywood, προκειμένου να ταιριάζουν τα νύχια τους με όλα τα ρούχα των διαφορετικών σκηνών της κάθε ταινίας.

Ο λόγος που δημιουργήθηκε ήταν αρχικά για να κερδίζουν χρόνο στην προετοιμασία των ηθοποιών μεταξύ των σκηνών της ταινία. Οι σκηνοθέτες το λάτρεψαν γιατί κέρδισαν χρόνο και χρήμα αλλά το υπόλοιπο κοινό το αγάπησε και το καθιέρωσε κλασσικό στο πέρασμα του χρόνου.
Ωστόσο, εκτός από το κλασσικό, υπάρχουν και παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ που εντυπωσιάζουν και ξεχωρίζουν. Συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για έμπνευση!

Χρώματα

Χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ

 

 

 

Η γραμμή του γαλλικού δεν είναι απαραίτητα άσπρη. Μπορούμε να παίξουμε με όποια χρώματα θέλουμε. Τώρα που ήρθε η άνοιξη τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν υπέροχα!

 

 

 

 

 

 

Η γραμμή

Γαλλικό μανικιούρ σε σχήμα V

 

 

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές της κλασσικής λεπτής γραμμής του γαλλικού. Γαλλικό μανικιούρ είναι και αυτό με την χοντρή γραμμή ή αυτό που η γραμμή του γαλλικού σχηματίζει ένα V ή ακόμα και αυτά που έχουν σχέδια.

 

 

 

 

Γαλακτερό γαλλικό μανικιούρ

Γαλακτερό γαλλικό μανικιούρ

 

 

 

 

Το πιο λευκό χρώμα της βάσης κάνει τη γραμμή του γαλλικού πιο διακριτική και δημιουργεί μια διαφορετική αισθητική.

 

 

 

 

 

 

Ματ χρώμα στο γαλλικό

Γαλλικό ματ μανικιούρ

 

 

 

Κάνε τη διαφορά βάζοντας ματ χρώμα στο γαλλικό. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει και θα κάνεις τη διαφορά.

 

 

 

 

Για περισσότερες ιδέες και τεχνικές για εσένα που θέλεις να δημιουργείς υπέροχα, μοναδικά νύχια, η σχολή EVABEUATY STUDIES είναι εδώ για να σε κάνει επαγγελματία Τεχνίτρια Νυχιών! Σπούδασε κοντά μας “Μανικιούρ – Πεντικιούρ – Τεχνητά Νύχια” και απόκτησε δουλειά για πάντα!
Κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ! Κάλεσε στο 210 95 89 616!

Comments are closed.