Επαγγελματικό Μακιγιάζ: 3+1 tips για να επιλέξεις τη σωστή σχολή

Σχολή Επαγγελματικού Μακιγιάζ

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Χρώματα, πούδρες και σκιές είναι η αδυναμία σου; Δεν μπόρεσες να αντισταθείς και αγόρασες πάλι τη νέα σειρά κραγιόν της αγαπημένης σου εταιρείας;

Δεν χάνεις λέξη από τη στήλη μακιγιάζ της αγαπημένης σου εκπομπής στην τηλεόραση; Αν ναι, έχεις σκεφτεί πως είσαι γεννημένη makeup artist;

Εκπαιδεύσου σωστά  σε αυτό που αγαπάς και εκτόξευσε την καριέρα σου! Μάθε πως!

 

Επίλεξε σχολή πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας

Μόνο οι σχολές που είναι πιστοποιημένες από το Υπουργείο Παιδείας παρέχουν αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών αποδεκτούς στην αγορά εργασίας.  Το ΚΔΒΜ EVABEAUTY STUDIES διαθέτει άδεια λειτουργίας εγκεκριμένη από το Υπ. Παιδείας με αριθμό ΦΕΚ 2724/Β΄/9.10.2012.

 

Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση

Προτίμησε σχολές που δεν σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Η EVABEAUTY STUDIES παρέχει σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση χωρίς να κρατά μυστικά από τους μαθητές της. Μοιράζεται συμβουλές και έξυπνα τρικ που κάνουν τους αποφοίτους της να διαφέρουν από τους υπόλοιπους. Σκοπός μας είναι η μάθηση και στόχος μας η επαγγελματική σου επιτυχία!

 

Η εμπειρία είναι απαραίτητη

Εστίασε στην εμπειρία που έχει η σχολή στο χώρο της εκπαίδευσης. Το ΚΔΒΜ λειτουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του καθηγητές με εμπειρία στην εκπαίδευση. Ωστόσο, θα πρέπει ο εκπαιδευτής να παρέχει και υπηρεσίες του κλάδου προκειμένου να είναι σύγχρονος και μέσα στις εξελίξεις του σήμερα.

Τα μαθήματα του Αισθητικού Μακιγιάζ γίνονται από επαγγελματίες makeup artists που έχουν εργαστεί χρόνια στο χώρο της μόδας σε fashion shows της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

Γιατί μακιγιάζ;

Νομίζω την απάντηση την ξέρεις ήδη από μόνη σου. Ωστόσο θα αναφέρουμε μερικά από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις τελειώνοντας τις σπουδές σου.

Μπορείς να δουλέψεις ως makeup artist σε χώρους ομορφιάς που παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες, να εργαστείς σε μεγάλες εταιρείες καλλυντικών προϊόντων της Ελλάδας και του εξωτερικού ή να γίνεις free lancer και να συνεργαστείς με φωτογράφους ή οίκους νυφικών που θα σε συστήσουν για τις υπηρεσίες σου. Εάν τώρα σου αρέσει η showbiz μπορείς να δουλέψεις  στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, σε fashion shows ή σε περιοδικά.

 

Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και σπούδασε στους καλύτερους!

 registration-button
Comments are closed.