Τι είναι το dry shampoo και πώς χρησιμοποιείται

Το dry shampoo είναι το σαμπουάν που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις παντού γιατί δεν χρειάζεται νερό! Στα ελληνικά λέγεται ξηρό σαμπουάν.  Έχει την ικανότητα να απορροφά τη λιπαρότητα στις ρίζες ενώ προσφέρει όγκο και κίνηση σε όλο το μήκος των μαλλιών.  

Το dry shampoo μπορεί να σε σώσει σε δύσκολες και ξαφνικές καταστάσεις, ωστόσο δεν είναι ένα εύκολο προϊόν, χρειάζεται προσοχή και πρέπει να το αναφέρουμε.

Τρόποι Χρήσης

  1. Άμεσος καθαρισμός των μαλλιών, χαρίζει όγκο στις ρίζες και κίνηση σε όλο το μήκος των μαλλιών αφήνοντας τα ανάλαφρα και γεμάτα φρεσκάδα.
  2. Απορροφά την λιπαρότητα στις ρίζες (υπερέκκριση σμήγματος), κάτι που εμφανίζουν τα λιπαρά μαλλιά. Τα αποτελέσματα διαρκούν για 2 με 3 ώρες.
  3. Χαρίζει όγκο. Είναι ιδανικό για λεπτά μαλλιά και προσφέρει διάρκεια σε κάθε χτένισμα. Ειδικά μετά τη 2η μέρα του κομμωτηρίου μπορείς να βάλεις στις ρίζες των μαλλιών πριν κοιμηθείς και το πρωί το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό.

Πως το χρησιμοποιείς;

Το ανακινείς καλά πριν τη χρήση, το ψεκάζεις σε απόσταση 30εκ από τα μαλλιά, το αφήνεις να δράσει για λίγο και μετά το βουρτσίζεις απαλά, έχοντας το κεφάλι προς τα κάτω. Αν θέλεις να μεγιστοποιήσεις τον όγκο, μπορείς να ολοκληρώσεις με λίγο κρύο αέρα του σεσουάρ.

Comments are closed.