Η Δώρα Κυπριώτη, Διευθύντρια της Evabeauty, ομιλίτρια στο Παγκόσμιο Συνέδριο Μόνιμου Μακιγιάζ

5-6 Νοεμβρίου 2016, Άμστερνταμ

Η Δώρα Κυπριώτη, Master Educator της Nouveau Contour, Ομιλήτρια του Συνεδρίου

Το 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μόνιμου Μακιγιάζ είναι γεγονός! Ύστερα από 4 επιτυχημένα συνέδρια στο Άμστερνταμ και ένα εντυπωσιακό στην Κίνα, η πέμπτη εκδοχή του συνεδρίου πραγματοποιείται το Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Άμστερνταμ.

 

Οι επαγγελματίες του Μόνιμου Μακιγιάζ από όλον τον κόσμο θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις τελευταίες τάσεις για το Μόνιμο Μακιγιάζ στο φανταστικό χώρο του Double Tree by Hilton.

 

Ειδικοί του Μόνιμου Μακιγιάζ από όλον τον κόσμο

Η διήμερη εκδήλωση προσφέρει παρουσιάσεις και επιδείξεις των διεθνούς φήμης Ειδικών σε micropigmentation. Σημαντικά ονόματα όπως Rosemarie Beauchemin (ΗΠΑ), Danielle Tompson (Ολλανδία), Wayne Shi (Κίνα), Magdalena Mazurek (Πολωνία) και πολλοί άλλοι θα μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί σας.

 

Εκπρόσωπος της Ελλάδας, η Δώρα Κυπριώτη, Ειδικός Εφαρμογών Μόνιμου Μακιγικάζ και Master Educator της Nouveau Contour, θα παρουσιάσει την τεχνική 3D σχεδιασμού χειλιών «High Volume Lips».

 

Μάθηση, ανακάλυψη, επαγγελματική δικτύωση

Οι επαγγελματίες στο μόνιμο μακιγιάζ είτε με 1 χρόνο προϋπηρεσίας είτε με 10 χρόνια μπορούν να μάθουν τις πρόσφατες τεχνικές, να ανακαλύψουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα και να δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες. Το συνέδριο δεν έχει καμία σχέση με τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει ο κάθε επαγγελματίες ενώ πωλήσεις δεν λαμβάνουν χώρα.

 

Πιστοποίηση

Όλοι οι συμμετέχοντες στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μόνιμου Μακιγιάζ θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Το πιστοποιητικό ενισχύει τον

επαγγελματισμό και την αξιοπιστία ως Ειδικός Μόνιμο Μακιγιάζ.

 

VIP Τάξεις – 7η Νοεμβρίου

Το 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μόνιμου Μακιγιάζ ακολουθείται από VIP Μαθήματα την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου. Κορυφαίοι ειδικοί του κλάδου θα διδάξουν τις μοναδικές μεθόδους τους. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος – (μέχρι 25 άτομα). Η συμμετοχή στις VIP τάξεις αφορά μόνο τους συμμετέχοντες του Παγκόσμιου Συνεδρίου.

Για όλες τις παρουσιάσεις, επιδείξεις, βιογραφικά ομιλητών μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα www.pmuworldconference.com.

 

 

High Volume Lips -Δώρα Κυπριώτη, Ελλάδα

Η Δώρα Κυπριώτη στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μόνιμου Μακιγιάζ θα παρουσιάσει  την  3D τεχνική micropigmentaion «High Volume Lips». Αυτή η τεχνική δημιουργεί  ζουμερά 3D χείλη και είναι ιδανική για τις γυναίκες που επιθυμούν έντονα χείλη.

Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση διαφορετικών χρωμάτων στο άνω- κάτω χείλος και στο κέντρο του χείλους, προσαρμοσμένο στο φυσικό σχήμα των χειλιών.  Δώστε ένταση με τα High Volume Lips!

pmu nea 5o synedrio pmu nea 5o synedrio2

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την κα Ανομίτρη Χρυσούλα 210 9533422.

Comments are closed.