Εύκολοι τρόποι για περισσότερη διάρκεια στο μανικιούρ σου!

Όλες θέλουμε το μανικιούρ μας να διαρκεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και αποκτήστε όμορφα καλοσχηματισμένα νύχια με διάρκεια!

1. Όπως το πρόσωπο και το σώμα, έτσι και τα νύχια χρειάζονται ενυδάτωση. Εφαρμόστε μια στρώση από ένα ειδικό λάδι νυχιών που τα δυναμώνει και κρατάει τις παρανυχίδες μακριά. Τα νύχια δεν σπάνε εύκολα και το βερνίκι δεν φεύγει. Εάν ακολουθείτε τη διαδικασία αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

2. Προτιμήστε το οβάλ σχήμα στα νύχια σας. Το συγκεκριμένο σχήμα είναι πιο ανθεκτικό ακόμα και σε μακριά νύχια, αφού δεν έχει γωνίες ή άκρες οι οποίες καθιστούν τα νύχια πιο ευάλωτα σε σπασίματα.

3. Αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο την επαφή των χεριών με το νερό. Φορέστε πάντα γάντια για τις δουλειές του σπιτιού και πλένετε τα χέρια σας πάντα με κρύο νερό. Η θερμότητα εισχωρεί στους πόρους του νυχιού και τα κάνει ευάλωτα στο σπάσιμο.

4. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την άμεση επαφή των χεριών σας με κάθε είδους καθαριστικά. Σκληρά καθαριστικά, όπως χλωρίνη ή καθαριστικά που διαλύουν λίπη, μπορούν να θαμπώσουν το χρώμα και δημιουργούν ρωγμές στο βερνίκι, με αποτέλεσμα να φθείρεται πιο εύκολα το μανικιούρ σας. Να θυμάστε να φοράτε πάντα ειδικά γάντια, έτσι προστατεύετε και τα χέρια και το μανικιούρ σας.

5. Οι περισσότερες γυναίκες κατηγορούν το βερνίκι για την ανθεκτικότητα του μανικιούρ τους. Ωστόσο, αυτό που επηρεάζει κατά πολύ τη διάρκεια, είναι η βάση που περνάμε πριν την εφαρμογή του. Ο ρόλος της βάσης είναι να προστατεύσει το φυσικό νύχι από τις χρωστικές του βερνικιού και να διατηρεί περισσότερο το χρώμα. Χρησιμοποιώντας μια καλή βάση θα παρατείνετε σημαντικά τη διάρκεια ζωής και την εμφάνιση του μανικιούρ σας.

Για να γνωρίζεις όλα τα μυστικά σε οτιδήποτε αφορά τα Νύχια, έλα στην EVABEAUTY STUDIES και σπούδασε Τεχνίτρια Νυχιών!
Εδώ θα εκπαιδευτείς σωστά, γρήγορα και οικονομικά στα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών!

Comments are closed.