Νύφες του Φθινοπώρου – Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ!

Νύφες του Φθινοπώρου

Bridal Makeup Trends

Κόκκινα χείλη

Η φετινή τάση λέει όχι στο παραμυθένιο στυλ της Σταχτοπούτας και επιτάσσει κόκκινα ρόκ χείλη με επιμελώς ατημέλητο look στα μαλλιά. Το διαχρονικό κόκκινο προσαρμόζεται άψογα στο νυφικό μακιγιάζ δίνοντας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα σε ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Τολμήστε το!

Μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ…

Η ομορφιά της απλότητας ισχύει και στο μακιγιάζ, πόσο μάλλον στο νυφικό μακιγιάζ. Το φυσικό αποτέλεσμα του natural makeup κυριαρχεί και φέτος στα νυφικά σαλόνια. Πώς θα το πετύχουμε; Ελαφριά στρώση make up, ρουζ στα σωστά σημεία για να δώσει φως και υγιές πρόσωπο, μάσκαρα αντί για έντονες βλεφαρίδες, φρύδια φυσικά υπογραμμισμένα και χείλη σε φυσικές ροζ αποχρώσεις.

Η επιστροφή του Punk

Για τις πιο τολμηρές και εναλλακτικές νύφες, το punk επιστρέφει. Έντονο μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές, σκούρα χείλη και eyeliner σε συνδυασμό με ιδιαίτερα χτενίσματα. Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με το λευκό νυφικό και κάνουν τη νύφη να ξεχωρίζει. Με λίγη προσοχή στα σημεία όλα θα φαίνονται αρμονικά μεταξύ τους!

Λάμψη και πάλι λάμψη

Μεταλλικές σκιές σε χρυσό ή ασημί ακόμη και μπλε μπαίνουν στο νυφικό μακιγιάζ φέτος το φθινόπωρο ενώ ο φακός θα αγαπήσει τη λάμψη που θα δώσετε στα ζυγωματικά, στο πάνω χείλος και κάτω από το φρύδι. Λίγη προσοχή στις υπερβολές, κρατήστε τα χείλη σε φυσικές αποχρώσεις και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό. Για τις λιγότερο τολμηρές νύφες προτείνετε μόνο eyeliner σε μεταλλικές αποχρώσεις.

 

Comments are closed.