Αποτρίχωση με κερί, η ασφαλέστερη λύση

Η αισθητικός των celebrities σε Νέα Υόρκη και Λος Άντελες, Paz Stark, προτείνει αποτρίχωση με κερί στις πελάτισσες της. Όπως λέει και η ίδια «είναι η γρηγορότερη, ασφαλέστερη και η πιο οικονομική λύση!»

Το ξυράφι είναι εύκολο και γρήγορο, απαιτεί όμως σχεδόν καθημερινή χρήση και εύκολα μπορεί να αφήσει ερεθισμένο το δέρμα μας. Το laser, από την άλλη πλευρά, είναι αποτελεσματικό αλλά απαιτεί αρκετά χρήματα, πολλές συνεδρίες και αρκετή υπομονή για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι σχεδόν απαγορευτικό, καθώς δεν επιτρέπεται η έκθεση στον ήλιο.

«Η μέθοδος με το κερί είναι πραγματικά ιδανική από κάθε άποψη» λέει η Paz Stark και τονίζει ότι «το κερί συλλαμβάνει την τρίχα και την αφαιρεί με ένα τράβηγμα από τη ρίζα, αφήνοντας το δέρμα απαλό σε μασχάλες, μηρούς, γάμπες ή μπικίνι, για μέρες!»

Σημαντική συμβουλή! Μπορεί στο εμπόριο να κυκλοφορούν πολλά kit με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για αποτρίχωση, ωστόσο προτιμήστε να κάνετε την υπηρεσία από σωστά εκπαιδευμένη αισθητικό για σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα.

Εάν επιθυμείτε να εκπαιδευτείτε σωστά στις υπηρεσίες αποτρίχωσης, στην EVA BEAUTY STUDIES θα βρείτε άρτια και ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για αποτρίχωση με κερί, ζεστό & κρύο, χαλάουα, βιολογική αποτρίχωση και κλωστή!

 

Comments are closed.