Πώς θα διορθώσετε μια αποτυχημένη εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ

Κακές ή αποτυχημένες εφαρμογές Μόνιμου Μακιγιάζ – Πώς αντιμετωπίζονται

Δεν είναι λίγες οι φορές που έρχονται σε εσάς πελάτισσες με «κακές» εφαρμογές μόνιμου μακιγιάζ από άλλη τεχνίτρια, όπως πολύ σκούρα φρύδια, λάθος σχηματισμό, λάθος απόχρωση χρωστικής, eyeliner που το χρώμα έχει απλώσει, λάθος περίγραμμα χειλιών κ.ά. Αυτό που ζητάει η πελάτισσα από εσάς είναι να διορθωθεί η ανεπιθύμητη εφαρμογή. Κατά πόσο όμως αυτό είναι εφικτό;

Η πρώτη σκέψη όλων όταν έρθουν αντιμέτωποι με μια τέτοια περίπτωση είναι να εξυπηρετήσουν την πελάτισσα. Επομένως, προχωρούν σε μια νέα εφαρμογή πάνω από την ήδη λανθασμένη η οποία μπορεί να κάνει τα πράγματα- αν όχι χειρότερα, σίγουρα όχι ιδανικά… Έχουμε δηλαδή ένα μέτριο -και σε πολλές περιπτώσεις χειρότερο αποτέλεσμα! Και όλο αυτό για ποιο λόγο; Για να μην χάσουμε τον πελάτη. Λάθος! Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να θυμάται εμάς η πελάτισσα ως την τεχνίτρια που έκανε την τελευταία εφαρμογή και θα μας “χρεώσει” και όλες τις προηγούμενες κακές εφαρμογές.

Πρέπει να κατανοήσουμε αρχικά εμείς ως τεχνίτριες και στη συνέχεια η πελάτισσα ότι το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το επιθυμητό. Δεν μπορούμε για παράδειγμα να εφαρμόσουμε την τεχνική τρίχα-τρίχα πάνω σε ένα φρύδι που είναι ήδη πολύ σκούρο από παλαιότερη εφαρμογή, δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα. Πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι δεν διορθώνονται όλες οι περιπτώσεις.

Η λύση είναι μία και λέγεται Αφαίρεση Μόνιμου Μακιγιάζ που αφαιρεί ή αποχρωματίζει τις χρωστικές σε φρύδια, χείλη, μάτια και εφόσον έτσι έχουμε έναν πιο καθαρό «καμβά» τότε προχωρούμε σε νέα εφαρμογή.

Θυμηθείτε όμως ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα προϊόντα αφαίρεσης που θα χρησιμοποιήσετε. Θα πρέπει να είναι οργανικά, ελεγμένα και εγκεκριμένα από την Ε.Ε., χωρίς να περιέχουν οξύ. Να μην προκαλούν ούλες ούτε αλλεργικές αντιδράσεις.

Για να εκπαιδευτείτε στην τεχνική αφαίρεσης μόνιμου μακιγιάζ, η καλύτερη και πιο σωστή επιλογή είναι η EVA BEAUTY STUDIES και το σεμινάριο PMU Remover με εκπαιδεύτρια την Master Educator Δώρα Κυπριώτη!

Μάθε σωστά από την αρχή!!
Εκπαιδεύσου στην Αφαίρεση Μόνιμου Μακιγιάζ στην σχολή Evabeauty Studies με την Δώρα Κυπριώτη.
Κλείσε τη θέση σου ΤΩΡΑ στο 2109589616!

Comments are closed.