Φέτος το καλοκαίρι κάνουμε Lash Lift!

Φέτος το καλοκαίρι κάνουμε Lash Lift!

Αποτελεί την τελευταία τάση στις βλεφαρίδες και είναι η πιο καινοτόμος μέθοδος που θα σου χαρίσει έντονο σαγηνευτικό βλέμμα με διάρκεια! Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Τι είναι;

Το Lash Lift είναι μια εξελιγμένη μορφή της περμανάντ βλεφαρίδων και χαρίζει καμπυλότητα στις φυσικές μας βλεφαρίδες. Προσοχή! Δεν χρησιμοποιούνται υλικά της περμανάντ, απλά το περιγράφουμε έτσι ώστε να γίνει κατανοητό. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κερατίνη που αναδομεί και ενδυναμώνει τις φυσικές μας βλεφαρίδες.

Γιατί να το κάνεις;

Ακόμα και η καλύτερη μάσκαρα δεν μπορεί να σου δώσει το αποτέλεσμα που μπορεί να σου δώσει η συγκεκριμένη υπηρεσία γιατί συνδυάζει καμπυλότητα, μήκος, και χρώμα. Οι βλεφαρίδες σου θα φαίνονται πιο πυκνές και πλούσιες που δεν θα χρειάζεσαι πια τη μάσκαρα.

Είναι ιδανικό για το καλοκαίρι που προτιμάς να αποφεύγεις το καθημερινό μακιγιάζ αλλά θέλεις να φαίνεσαι φρέσκια κάθε μέρα ακόμα και στην παραλία. Μην ξεχνάς ότι είναι αδιάβροχο και διαρκεί περίπου έξι με οχτώ εβδομάδες ανάλογα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι βλεφαρίδες σου.

Εάν πάλι οι βλεφαρίδες σου χρειάζονται μια μικρή ξεκούραση από τα extensions τότε η λύση είναι το lash lift!

Και επειδή όλες θα θέλουν να το κάνουν, εσύ πρέπει να μάθεις να το κάνεις! Έλα στην EVABEAUTY για να παρακολουθήσεις το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

Comments are closed.