ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ORLY GREECE

Το βραβείο «EXCELLENCE IN PROFESSIONAL DEVELOPMENT 2014» απέσπασε η ORLY GREECE ανάμεσα σε 100 και πλέον αντιπροσώπους στο ORLY Distributor World Conference που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2015 στο Los Angeles.
Μία τιμητική διάκριση, αλλά και επιβράβευση των προσπαθειών για την ανάπτυξη και αναγνωρισιμότητα του brand name ORLY στην Ελλάδα ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στα βερνίκια και στα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών.
Η βράβευση ήταν αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας όλων των εργαζομένων στην ORLY, αναγνωρίζοντας ότι το brand name ORLY αποτελεί εγγύηση ποιότητας για κάθε επαγγελματία τεχνίτρια νυχιών.
Νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλες τις Ελληνίδες που εμπιστεύθηκαν τα βερνίκια Orly, για να δώσουν χρώμα και λάμψη στα νύχια τους, με προϊόντα που σέβονται και προστατεύουν τα νύχια.
Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλες τις επαγγελματίες Nail Designers που επέλεξαν την Orly ως τον κύριο συνεργάτη και προμηθευτή τους.
Η βράβευση αυτή, μας δίνει κίνητρο για περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας αλλά και την δέσμευση για ισχυροποίηση της συνεργασίας μας με τους επαγγελματίες της ομορφιάς.!

 

Comments are closed.