Τα must προϊόντα μακιγιάζ για το νεσεσέρ των διακοπών σου!

Το νεσεσέρ των διακοπών σου!

Η στιγμή των καλοκαιρινών διακοπών πλησιάζει και γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τα πιο must προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να έχει το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ για να είσαι όμορφη και λαμπερή και στις διακοπές.

1. Ενυδατική κρέμα με αντηλιακό δείκτη
Εάν όταν είσαι σε χαλαρωτικό mood διακοπών ξεχνάς το αντηλιακό προσώπου, η καλύτερη επιλογή είναι η ενυδατική με αντηλιακό δείκτη και έτσι θα είσαι προστατευμένη από το πρωί

2. BB Cream
Στις βραδινές εξόδους προτίμησε BB Cream που είναι πιο ανάλαφρη αλλά καλυπτική ώστε να καλύψει τυχόν διχρωμίες, φακίδες ή σπυράκια. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε το makeup, και το πρωί και το βράδυ, αφού όλη μέρα είμαστε στη θάλασσα ενώ το βράδυ θέλουμε κάτι που να μη βαραίνει το πρόσωπο μας μετά από την πολύωρη έκθεσή μας στον ήλιο.

3. Bronzer
Μερικές πινελιές Bronzer στα σημεία που πρέπει θα ενισχύσουν την ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα και θα σου χαρίσουν extra λάμψη.

4. Κοραλί κραγιόν
Εάν θέλεις να δώσεις έμφαση στα χείλη, βάλτο στο νεσεσέρ σου. Χαρίζει δροσερά χείλη και είναι απόλυτα καλοκαιρινό χρώμα

5. Μάσκαρα
Η μάσκαρα δεν πρέπει να λείπει γιατί χαρίζει ένταση στο βλέμμα. Είναι απαραίτητη χειμώνα – καλοκαίρι. Τώρα το καλοκαίρι μπορείς να παίξεις με χρώματα εάν πιστεύεις ότι το κλασσικό μαύρο σε βαραίνει.

6. Eyeliner
Πάρτο μαζί σου γιατί μπορεί κάποιο βράδυ να θέλεις να δώσεις extra βάθος στο βλέμμα σου και ένα πιο sexy look στην εμφάνισή σου.

7. Lip Butter
Το Lip Butter ή βούτυρο κακάο όπως το ξέρουν πολλοί είναι ιδανικό για όλη μέρα αφού ενυδατώνει, δίνει λάμψη και χρώμα σε απαλούς τόνους.

Όπου κι αν πας, με μικρή ή μεγάλη βαλίτσα, με νεσεσέρ ή χωρίς, ένα μόνο μην ξεχάσεις! Την καλή σου διάθεση!

Comments are closed.