Σπουδές στην ποδολογία: Γιατί η επιλογή του ΙΕΚ EvaBeauty είναι μονόδρομος!

Οι σπουδές ποδολογίας, δηλαδή η ειδικότητα που έχει να κάνει με την υγεία των κάτω άκρων, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ο τομέας της ποδολογίας γενικότερα, είναι ένας πολύ δημοφιλής κλάδος και το επάγγελμα του ποδολόγου περιζήτητο και με ικανοποιητικές απολαβές.

Γιατί οι σπουδές στην ποδολογία έχουν τόση ζήτηση;

Στις μέρες μας, οι παθήσεις των κάτω άκρων είναι εξαιρετικά συχνές και ποικίλες: από την περιποίηση των προβληματικών νυχιών μέχρι τις χρόνιες κι επίμονες παθήσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν τα πόδια. Επομένως, η φροντίδα των ποδιών είναι κάτι που έχει αλλάξει άρδην. Δεν αποτελεί πλέον ένα είδος… πολυτέλειας, όπως παλαιότερα, που το απολάμβανε μόνο η «υψηλή κοινωνία». Πλέον, σχεδόν άπαντες δίνουν έμφαση στη φροντίδα των ποδιών, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και βιοτικού επιπέδου. Άρα, η συχνή ή και προληπτική παρακολούθηση, η αισθητική ποδολογία ή και η θεραπεία παθήσεων, άπτονται στους τομείς ενός ποδολόγου. Επιπλέον, μετά την ιατρική διάγνωση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας των κάτω άκρων, οι ποδολόγοι είναι που παρέχουν την κατάλληλη φροντίδα. Λόγω αυτών των αναγκών, είναι σαφές σε όλους πόσο υπέρ-απαραίτητοι είναι οι ποδολόγοι και κατ’ επέκταση, οι σπουδές στην ποδολογία.

Γιατί να επιλέξω το ΙΕΚ EvaBeauty για τις σπουδές ποδολογίας;

Στο ΙΕΚ EvaBeauty, μπορείς είτε να σπουδάσεις Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας Καλλωπισμού Νυχιών &Ονυχοπλαστικής (2 έτη), είτε να παρακολουθήσεις σεμινάρια ποδολογίας.

Στην πρώτη περίπτωση, επιλέγοντας τις καλύτερες δυνατές σπουδές για Νύχια, Ονυχοπλαστική, Καλλωπισμό Νυχιών και Ποδολογίας αποκτάς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Μέσα από την κατάλληλη προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης στον ΕΟΠΠΕΠ, η επιτυχία είναι βέβαιη!Το όνειρο της εργασίας σε studio ή του ανοίγματος εξ ολοκλήρου του δικού σου χώρου, είναι πλέον απτή πραγματικότητα.

Στα σεμινάρια ποδολογίας, θα αποκτήσεις σε χρόνο dt, επαγγελματικές δεξιότητες και βαθιά γνώση γύρω από τη φροντίδα νυχιών και άκρων. Τα μαθήματα αφορούν στις αρχές της ποδολογίας, την ορθονυχία και τη φροντίδα κάλων και σκληρύνσεων. Τα τμήματα είναι ολιγομελή, τα ωράρια παρακολούθησης πολύ ευέλικτα ενώ η εκκίνηση παρακολούθησης μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή τον χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ EvaBeauty, οι σπουδαστές, υπό την καθοδήγηση των κορυφαίων ονομάτων του χώρου, μαθαίνουν με τα καλύτερα επαγγελματικά μηχανήματα, εργαλεία και προϊόντα. Τέλος, η συνεργασία του IEK με περισσότερους από 800 χώρους εγγυάται άμεση πρακτική άσκηση αλλά και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Αν θέλεις σπουδές στην ποδολογία, το ΙΕΚ EVABeauty αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή

Εφόσον λοιπόν θες να εκπαιδευτείς σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο, επικερδή και δημοφιλή κλάδο όπως της ποδολογίας, το EvaBeauty είναι μονόδρομος. Επίλεξε να μάθεις τα μυστικά του επαγγέλματος από τους καλύτερους! Έχουμε το know-how να σε μετατρέψουμε σε έναν επαγγελματία που μπορεί να ανακουφίσει οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσφορία των κάτω άκρων. Αν νιώθεις ότι όλα αυτά σε αφορούν, τότε επικοινώνησε άμεσα μαζί μας ή συνάντησε μας κατ’ ιδιάν στη σχολή μας! Ή μήπως στη σχολή σου; Η απόφαση αφορά εσένα και μόνο!

Καλλιθέα: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 140,

1ος όροφος

Τηλ. 210 9589616 , 210 9533422

info@evabeauty.gr

Fb: ΙΕΚEvabeauty

Instagram: iekevabeauty

youTube: IEK EVABEAUTY

Tik-Tok: iek.eva.beauty

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο«Σπουδές στην ποδολογία: Γιατί η επιλογή του ΙΕΚ EvaBeauty είναι μονόδρομος»;

Βρες περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα σχετικά με τις σπουδές ομορφιάς στο Blog του ΙΕΚ EvaBeauty.

Comments are closed.