Πτυχίο με ισοτιμία τίτλου δημόσιου ΙΕΚ από το ΙΕΚ EVABEAUTY

Πτυχίο με ισοτιμία τίτλου δημόσιου ΙΕΚ από το ΙΕΚ EVABEAUTY

Πτυχίο με ισοτιμία τίτλου δημοσίου ΙΕΚ από το ΙΕΚ EVABEAUTY: Η 1η επιλογή σου για σπουδές ομορφιάς! Αγαπάς την Αισθητική & το Μακιγιάζ, την Κομμωτική, την Αισθητική Ποδολογία ή την Διαιτολόγια; Θέλεις να ακολουθήσεις το επάγγελμα των ονείρων σου και να εξασφαλίσεις σίγουρη και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στην αγορά εργασίας; Αναζητάς ένα αξιόπιστο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης με φοιτητοκεντρική διδασκαλία και προσέγγιση που θα σου μάθει τα μυστικά της ειδικότητας που σε αφορά; Αν η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι θετική, τότε αυτό το άρθρο γράφτηκε για σένα…

 

Τώρα, η κορυφαία σχολή ομορφιάς σου προσφέρει και πτυχίο με ισοτιμία δημόσιου ΙΕΚ!

Το ΙΕΚ EVABEAUTY ειδικεύεται στον τομέα των σπουδών ομορφιάς και μόνο, γι’ αυτό και έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο του είδους. Εδώ και 25 χρόνια, οι απόφοιτοί του λαμβάνουν ένα ισχυρό διαβατήριο για επαγγελματική σταδιοδρομία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πλέον, ως Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης, προσφέρει στους σπουδαστές του πτυχίο με ισοτιμία δημοσίου ΙΕΚ. Αποτελεί Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης και είναι 100% αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλες τις χώρες της Ε.Ε..

 

Ποια επιπλέον πλεονεκτήματα προσφέρει το πτυχίο ΙΕΚ;

  • Δυνατότητα δημιουργίας επιχείρησης

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους οι απόφοιτοι λαμβάνουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) που επικυρώνει το υπουργείο Παιδείας. Στη συνέχεια, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εθνικές εξετάσεις πιστοποίησης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.),ώστε να λάβουν Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Επιπέδου 5, με βάση το Εθνικό και το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (Ν. 4283/2014, ΦΕΚ 189/Α΄/10-9-2014) που αναγνωρίζεται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν περάσουν επιτυχώς τις εξετάσεις, αποκτούν την Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος. Τι σημαίνει στην πράξη αυτό για σένα; Ότι πλέον έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις την επιχείρησή σου!

 

  • Δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης και στον δημόσιο τομέα

Επιπλέον, το πτυχίο ΙΕΚ σου εξασφαλίζει την δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του δημοσίου τομέα τύπου ΑΣΕΠ. Έτσι, μπορείς να διεκδικήσεις μία θέση που ταιριάζει στα προσόντα σου και σε κάποιον δημόσιο φορέα. Στους διαγωνισμούς αυτούς που διαθέτουν θεωρητικό και πρακτικό μέρους, μπορούν να πάρουν μέρος ισότιμα οι απόφοιτοι όλων των ΙΕΚ.

 

Απόκτησε ένα ισχυρό «ατού» στην καριέρα σου!

Ονειρεύεσαι την δική σου καριέρα στο χώρο της ομορφιάς, σε κορυφαίους ιδιωτικούς ή δημόσιους φορείς της Ελλάδας και της Ευρώπης; Ή μήπως ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση στο χώρο της ομορφιάς; Σε κάθε σενάριο, το πτυχίο με ισοτιμία τίτλου δημόσιου ΙΕΚ από το ΙΕΚ EVABEAUTY θα εξελιχθεί στο πιο ισχυρό «ατού» σου. Επιπλέον, το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας ΙΕΚ EVABEAUTY Career Agency θέτει ως 1η προτεραιότητα την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων και την πρακτική άσκηση των φοιτητών στις ισχυρότερες επιχειρήσεις της χώρας. Ο τρόπος που βοηθάμε τους σπουδαστές μας να προσεγγίσουν την αυριανή τους σταδιοδρομία αποτελεί εφαλτήριο για ένα σπουδαίο success story στα επαγγέλματα ομορφιάς. Μην περιμένεις λοιπόν άλλο και επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε σχετικά με τις σπουδές και το μέλλον σου.

 

 

Καλλιθέα : Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 140,1ος όροφος

Τηλ. 210 9589616 , 210 9533422

info@evabeauty.gr

 

Fb: ΙΕΚEvabeauty

Instagram: iekevabeauty

YouTube: IEK EVABEAUTY

TikTok: iek.eva.beauty

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Πτυχίο με ισοτιμία τίτλου δημόσιου ΙΕΚ από το ΙΕΚ EVABEAUTY»;

Βρες περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα σχετικά με τις σπουδές ομορφιάς στο Blog του ΙΕΚ EvaBeauty.

Comments are closed.