Περιποιημένα νύχια και στις διακοπές!

Ανυπομονείς για την έναρξη των διακοπών σου αλλά προβληματίζεσαι για το πώς θα συνεχίσεις να έχεις αυτό το υπέροχο μανικιούρ τώρα που θα βρίσκεσαι για λίγες μέρες μακριά από την τεχνίτρια νυχιών σου. Υπάρχει τρόπος να διατηρήσεις το αποτέλεσμα.

Απαλές αποχρώσεις
Τα περιποιημένα νύχια δείχνουν καλύτερα εάν είναι βαμμένα αλλά στις διακοπές σου προτίμησε ένα nude βερνίκι κοντά στο χρώμα του δέρματος. Έτσι δεν θα υπάρχει μεγάλη αντίθεση αν μεγαλώσουν αρκετά τα νύχια σου και δεν μπορείς να ανανεώσεις το βάψιμο.

Ημιμόνιμο, ο βασιλιάς του μανικιούρ
Η καλύτερη λύση για διάρκεια είναι το ημιμόνιμο βερνίκι αλλά μην σκεφτείς να το αφαιρέσεις μόνη σου! Θα κάνεις ζημιά στα νύχια σου και θα προκαλέσεις μεγαλύτερο πρόβλημα. Επίλεξε σωστή τεχνίτρια νυχιών που θα κάνει σωστό βάψιμο, πολύ κοντά στα επωνύχια, και έτσι θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια το μανικιούρ σου.

Κράτα τα κοντά
Διατήρησε το μήκος των νυχιών σε μέτρια επίπεδα ώστε να αποφύγεις τυχόν ατυχήματα με σπασμένα νύχια. Το νύχια με μεγάλο μήκος, όσο και να τα προσέχεις, είναι πιο ευαίσθητα γι’ αυτό καλύτερα να είναι κοντά για μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων. Σκέψου μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσει κάποιο νύχι σου θα αγχωθείς για το που θα βρεις εύκαιρη τεχνίτρια νυχιών για να στο διορθώσει και στις διακοπές δεν θέλουμε άγχος!

Σωστή ενυδάτωση
Κεφάλαιο επωνύχια. Ο σωστός καθαρισμός των επωνυχίων είναι σημαντικός για την υγιή και περιποιημένη εικόνα των νυχιών μας. Πριν φύγεις για διακοπές φρόντισε να πεις στην τεχνίτρια σου να στα καθαρίσει καλά και όσο πρέπει. Εσύ από την πλευρά σου, για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα φρόντισε να τα ενυδατώνεις συχνά με κρέμα χεριών. Πάρτη μαζί σου παντού, στην παραλία, στο φαγητό, ακόμα και στη βραδινή σου έξοδο ώστε κάθε φορά που θα πλένεις τα χέρια σου να εφαρμόζεις μια μικρή ποσότητα. Μην ξεχνάς όμως ότι η ενυδάτωση ξεκινά από μέσα μας και σε αυτό η λύση είναι το νερό!

Comments are closed.