ΙΕΚ EvaBeauty: 3+1 ειδικότητες που κάνουν τη διαφορά!

ΙΕΚ EVABEAUTY

Αν ψάχνεις ΙΕΚ ειδικότητες στις σπουδές ομορφιάς που προσφέρουν μια άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και μια σπουδαία καριέρα, είσαι σε καλό δρόμο! Το ΙΕΚ EvaBeauty είναι ένα αξιόπιστο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης με 100% φοιτητοκεντρική προσέγγιση. Σε εμάς, δεν μαθαίνεις απλώς κάποια πράγματα γύρω από τις ΙΕΚ ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν. Εδώ θα αποκτήσεις εμπεριστατωμένη γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο που θα επιλέξεις, αποφοιτώντας ως καταξιωμένος επαγγελματίας του χώρου. Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις όλα τα μυστικά του επαγγέλματος εξασφαλίζοντας το μέλλον σου, το EvaBeauty είναι εδώ για σένα!

Επιπλέον, το EvaBeauty αποτελεί το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ελλάδα στον τομέα των σπουδών ομορφιάς. Παρέχει ισχυρό διαβατήριο για επαγγελματική σταδιοδρομία στο εξωτερικό προσφέροντας ένα αναγνωρισμένο πτυχίο ΙΕΚ σε πλήρη ισοτιμία με τα αντίστοιχα κρατικά. Παράλληλα, ο τελειόφοιτος σπουδαστής αποκτά τη δυνατότητα να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση ή να εργαστεί στο Δημόσιο.

Εφόσον λοιπόν το EvaBeauty καλύπτει τις φιλοδοξίες σου, διάλεξε μία από τις ΙΕΚ ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν και ξεκίνα άμεσα! Οι 3+1 ΙΕΚ ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που μπορούν να κάνουν άμεσα τη διαφορά, είναι οι ακόλουθες:

Περιζήτητες ΙΕΚ Ειδικότητες #1: Τεχνικός αισθητικής & Μακιγιάζ

Αναμφίβολα, μία από τις πλέον περιζήτητες ειδικότητες στον χώρο των σπουδών ομορφιάς. Στο IEK Evabeauty θα γνωρίσεις τα πάντα για το μακιγιάζ και την αισθητική, με τη βοήθεια της Διευθύντριας της Σχολής, κας Δώρας Κυπριώτη. Πρόκειται για μια παγκόσμια αυθεντία στο μόνιμο μακιγιάζ και μιας εκ των κορυφαίων ειδικών στις εφαρμογές αισθητικής. Παράλληλα, η ομάδα που την πλαισιώνει, περιλαμβάνει τους κορυφαίους make-upartists, έτοιμους να σε μυήσουν στα μυστικά του επαγγέλματος. Αν λοιπόν αγαπάς την αισθητική και το μακιγιάζ, το ΙΕΚ EvaBeauty είναι μονόδρομος!

Περιζήτητες ΙΕΚ Ειδικότητες #2: Τεχνικός κομμωτικής τέχνης

Μια ακόμα από τις πιο δημοφιλείς ειδικότητες των σπουδών ομορφιάς, που προσφέρει άμεσες ευκαιρίες εργασιακής αποκατάστασης. Το ΙΕΚ EvaBeauty πρωτοστατεί και στην κομμωτική τέχνη, δίνοντας έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και τις νέες τεχνικές. Θα μάθεις τόσα πολλά γύρω από την κομμωτική που αποφοιτώντας από το ΙΕΚ μας θα είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε επαγγελματική πρόκληση. Εφόσον βλέπεις στην κομμωτική το μέλλον σου, το ΙΕΚ EvaBeauty είναι η σίγουρη επιλογή!

Περιζήτητες ΙΕΚ Ειδικότητες #3: Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει στραφεί τα τελευταία χρόνια προς τη σωστή διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής, περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Έτσι λοιπόν, και το επάγγελμα του διατροφολόγου γνωρίζει μεγάλη άνθηση και είναι δημοφιλέστερο από ποτέ. Οι τομείς της διατροφής και της διαιτολογίας απασχολούν όλο και περισσότερο το κοινό κι έτσι υπάρχουν εξειδικεύσεις με πολύ υψηλές απολαβές. Αν θες να γίνεις ένας nutriexpert με πλήρη κατάρτιση, έλα στο EvaBeauty άμεσα! Όχι μόνο θα αποκτήσεις σφαιρική γνώση, αλλά θα προσθέσεις στη φαρέτρα σου και την τελευταία λέξη της μόδας στη διαιτολογία! Πώς; Κάνοντας κτήμα σου τις πιο μοντέρνες τεχνικές και τις τελευταίες τάσεις (vegan, lactosefree κ.ο.κ.). Αν η διατροφή και η διαιτολογία σε αφορούν πραγματικά, το πτυχίο από το ΙΕΚ EvaBeauty είναι εχέγγυο της επιτυχίας!

Περιζήτητες ΙΕΚ Ειδικότητες #3+1: Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας Καλλωπισμού Νυχιών &Ονυχοπλαστικής

Κατά πάσα πιθανότητα η πιο περιζήτητη ειδικότητα στον χώρο των σπουδών ομορφιάς. Από τα πιο απλά ατελιέ καλλωπισμού νυχιών, μέχρι τα πιο specialized κέντρα ποδολογίας, η ζήτηση είναι τεράστια. Η διαφορά όμως είναι ότι στο IEK EvaBeauty, θα αποκτήσεις ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Δεν θα μάθεις απλά για την ονυχοπλαστική και την αισθητική ποδολογία, αλλά θα τα σπουδάσεις! Καταξιωμένοι καθηγητές θα σου μεταλαμπαδεύσουν όλα τα μυστικά του επαγγέλματος και θα μπορείς να εφαρμόσεις τα κορυφαία nailtrends κάνοντας δωρεάν πρακτική εξάσκηση. Μετά την πλήρη εξοικείωσή σου, το κλειδί για μια λαμπρή σταδιοδρομία στην ονυχοπλαστική και την ποδολογία θα είναι στο χέρι σου!

ΙΕΚ ειδικότητες στην EvaBeauty: Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και εξοικείωση σε βάθος

Σε περίπτωση που οι άνωθεν ΙΕΚ ειδικότητες είναι αυτό που σε ενδιαφέρει πραγματικά να κάνεις, το EvaBeauty είναι μονόδρομος. Το πλήρως καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχει το know-how για να σε μεταμορφώσει σε έναν επαγγελματία με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Αν νιώθεις ότι όλα αυτά που δεσμευόμαστε και οραματιζόμαστε για εσένα σε αφορούν, τότε επικοινώνησε άμεσα μαζί μας ή συνάντησε μας κατ’ ιδιάν στη σχολή μας!

Καλλιθέα : Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 140,

1ος όροφος

Τηλ. 210 9589616 , 210 9533422

info@evabeauty.gr

Fb: ΙΕΚEvabeauty

Instagram: iekevabeauty

youTube: IEK EVABEAUTY

Tik-Tok: iek.eva.beauty

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «ΙΕΚ EvaBeauty: 3+1 ειδικότητες που κάνουν τη διαφορά!»;

Βρες περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα σχετικά με τις σπουδές ομορφιάς στο Blog του ΙΕΚ EvaBeauty.

Comments are closed.