Η κατάλληλη στιγμή να εκπαιδευτείς στην Αφαίρεση Μόνιμου Μακιγιάζ είναι τώρα!

Τα τελευταία χρόνια η ζήτηση για αφαίρεση μόνιμου μακιγιάζ είναι πολύ μεγάλη και αυτό, γιατί αυξήθηκαν οι κακές εφαρμογές μόνιμου μακιγιάζ, δημιουργώντας έτσι μια νέα ανάγκη, την Αφαίρεση του Μόνιμου Μακιγιάζ!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκπαιδευτείς στη νέα αυτή ειδικότητα του κλάδου, προσθέτοντας ακόμα μια υπηρεσία στο portfolio σου!

Γιατί να εκπαιδευτείς στην Αφαίρεση Μόνιμου Μακιγιάζ;
1. Είναι μια επιπλέον υπηρεσία που προσφέρει επιπλέον κέρδη!
2. Η κάθε συνεδρία έχει μικρό χρόνο εφαρμογής και μεγάλο κέρδος. Υπολογίστε ότι διαρκεί περίπου 30 λεπτά και κοστίζει περίπου 90-120€ η κάθε συνεδρία.
3. Δεν απαιτείται έξτρα μηχάνημα για την παροχή της υπηρεσίας. Η αφαίρεση γίνεται με το ίδιο μηχάνημα που γίνεται και το μόνιμο μακιγιάζ! Οπότε δεν υπάρχει κόστος για τον εξοπλισμό.
4. Η εκπαίδευση είναι εύκολη και δεν απαιτείται πολύς χρόνος, αρκεί να επιλέξεις τη σωστή σχολή!
5. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να δίνεις πίσω τη χαμένη αυτοπεποίθηση της πελάτισσάς σου! Μια κακή εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ στο πρόσωπο μπορεί να μας στερήσει την κοινωνική μας ζωή, ακόμα και να μας προκαλέσει κατάθλιψη!
6. Η Αφαίρεση Μόνιμου Μακιγιάζ δημιουργεί ένα καθαρό “καμβά” προκειμένου να προχωρήσουμε σε νέα εφαρμογή και έτσι να έχουμε άψογο αποτέλεσμα. Δεν είναι πάντα ιδανικό να διορθώσουμε μια κακή εφαρμογή πάνω στην ήδη υπάρχουσα, καθώς αυτό μπορεί να κάνει το αποτέλεσμα ακόμα χειρότερο.

Για να εκπαιδευτείτε στην τεχνική αφαίρεσης μόνιμου μακιγιάζ, η καλύτερη και πιο σωστή επιλογή είναι η EVA BEAUTY STUDIES και το σεμινάριο PMU Remover με εκπαιδεύτρια την Master Trainer Δώρα Κυπριώτη!
Εκπαιδεύσου στην πιο ασφαλή μέθοδο αφαίρεσης που δεν περιέχει οξύ, δεν δημιουργεί ουλές, αφαιρεί όλα τα χρώματα και είναι ελεγμένο και εγκεκριμένο από την Ε.Ε.
Κλείσε τη θέση σου ΤΩΡΑ στο 2109589616!

Comments are closed.