Εντυπωσιακά μαλλιά στην παραλία

Διακοπές και παραλία πάνε μαζί, αλλά η έντονη έκθεση των μαλλιών μας στον ήλιο τα κάνει άτονα, θαμπά και άγρια. Ο συνδυασμός μάλιστα με το θαλασσινό νερό μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Τι μπορούμε να κάνουμε για να μειώσουμε το πρόβλημα;

Χρησιμοποιήστε μάσκα μαλλιών

Πάρε μαζί σου τη μάσκα μαλλιών σου και πριν βουτήξεις πέρασε ένα στρώμα μάσκας στα μαλλιά σου. Μπορείς να το επαναλάβεις κάθε φορά που μπαίνεις στη θάλασσα. Η μάσκα θα δημιουργήσει ένα προστατευτικό φιλμ στα μαλλιά και δε θα μπλέκονται, ούτε θα σπάνε αλλά θα παραμείνουν απαλά και θα γυαλίζουν στον ήλιο. Μην αγοράσεις κάποια ακριβή μάσκα μαλλιών, αρκεί μια οικονομική που, για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείς να βάλεις μια ποσότητα διαλυμένη σε νερό μέσα σε ένα βαποριζατέρ και να ψεκάζεις με αυτό τα μαλλιά σου κάθε φορά χρειάζεται.

Πάρε μαζί σου χτένα

Χτένισε τα μαλλιά σου πριν τα βρέξεις. Τα στεγνά μαλλιά είναι 10 φορές πιο ελαστικά από τα βρεγμένα. Ωστόσο μην αμελήσεις να τα βουρτσίσεις και όταν είναι βρεγμένα. Όταν θα στεγνώσουν θα είναι πλούσια, με όγκο και τις κυματιστές μπούκλες που τόσο σου αρέσουν και μόνο το θαλασσινό αλάτι μπορεί να σου χαρίσει.

Πλεξούδες

Βούτα στη θάλασσα και με βρεγμένα μαλλιά κάνε δυο old –fashion πλεξούδες. Θα ξενοιάσεις μια κι έξω και θα κερδίσεις και στυλ αφού είναι η τελευταία τάση στο look παραλίας. Όταν θα λύσεις τα στεγνά πλέον μαλλιά σου θα διαπιστώσεις πως δεν χρειάζεται να τους κάνεις τίποτα παραπάνω για την βραδινή σου έξοδο.

Πολύχρωμα μαντήλια

Δέσε τα μαλλιά σου με ένα τουρμπάνι ή μαντίλι με πολύχρωμα σχέδια βάλε και ένα σετ μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια και το τέλειο καλοκαιρινό look. Τα μαλλιά θα προστατευτούν από ήλιο και θα μείνουν ανέγγιχτα όπως έφυγες από το σπίτι.

 

Comments are closed.